Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı için karar!

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray maçı için TFF'ye yaptıkları kural hatası başvurusunun uygun görülmediğini açıkladı.

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı için karar!
Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı için karar!
GİRİŞ 16.05.2019 18:00 GÜNCELLEME 16.05.2019 18:20
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray ile oynadıkları maçın tekrarı için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptıkları başvurunun uygun görülmediğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Çaykur Rizespor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray'ın 3-2'lik galibiyeti ile sona eren karşılaşma sonrasında Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, mücadelenin hakemi Serkan Çınar'ın doğru kararlar vermediğini dile getirmişti. Başkan Kartal, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu'na kural hatası sebebiyle mücadelenin tekrarı için başvuruda bulunmuştu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, yaptıkları başvurunun TFF tarafından uygun görülmediğini açıkladı. Başkan Kartal'ın açıklaması şu şekilde: "Türkiye Futbol Federasyonu'na yapmış olduğumuz kural hatası nedeniyle Galatasaray maçının tekrarlanması federasyonca uygun görülmemiştir."

 

 

YORUMLAR 56
  • Selvi 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık birilerinin kararlarını aşikar olarak uyguladığı, şikeye bulaşmış türk futbolundan çok sıkıldım. Üyeliğimi de iptal ettirip futbol izlemeyeceğim. Teşekkürler GS ve..... .
    Cevapla
  • Angara lı 4 yıl önce Şikayet Et
    siyaset de ve futbol da yanlış olanları düzeltmemiz gerekirken,hile ile kazananlar yanlışı görmek istemiyor haramı helal görüyor,nereye varacağız bölündük gidiyoruz bencilliğe
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    amma ağladınız be !
    Cevapla
  • taner gun 4 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü 0 gs 8 kural mı kalmıstı
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Ankaragücü:0 beşiktaş:6 kurallar geçerliydi. Aynı sezon galatasaray beşiktaşı iki maçtada yenmişti. Kuralmı kaldı.
    Cevapla
  • Tolga 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları futboldan da soğuttular hata değil katliam var ben şahsım için konuşuyorum artık Türk futbolunu izlemeyeceğim yayın yapan TV kanalları için para vermeyeceğim
    Cevapla
  • Burkay 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence de iyi fikir. Hem bizim için de fiyatlar düşer :)
    Cevapla
  • Sinan58 /1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyi izleme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle