Demirkol: 5 günde 2 kupa en iyi senaryo

Mehmet Demirkol Galatasaray'ın şampiyon olması halinde elde edeceği gelirlerle ilgili konuştu.

Demirkol: 5 günde 2 kupa en iyi senaryo
Demirkol: 5 günde 2 kupa en iyi senaryo
GİRİŞ 14.05.2019 13:57 GÜNCELLEME 14.05.2019 13:57

beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol Galatasaray'ın şampiyon olması halinde elde edeceği gelirlerle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Bu gelirin önemli olduğunu ancak, 261 milyon TL'nin Türkiye'de kulüpleri zengin etmeyeceğini sadece hayatlarını kurtarmaya yardımcı olacağını söyledi.

GALATASARAY'DAKİ KRİZLERİ HATIRLATTI

Mehmet Demirkol açıklamasında, "5 günde 2 kupa, hakikaten olabilecek en iyi senaryo. Üstelik zor da bir sezondu. "Yahu Galatasaray da bu sezon ne süpürdü ligi" diyebileceğimiz bir sezon değil. İlk yarıdaki cezaları düşünün, Fatih Terim 10 maç takımın başında olmadı. Galatasaray'ın oyunu aksadı, iki stoper gitti, iki stoper geldi. Birçok şeyin değişmesine rağmen 2 kupa, büyük bir başarı olur. Ancak 261 Milyon TL hiçbir kulübü zengin etmez, 38 milyon euro ediyor çünkü. 38 Milyon Euro da neredeyse devre arasında yaptığın transferler kadar bir şey. Zengin olmakla iyi gelirli olmak arasında çok büyük bir fark var, bizde çok karıştırılır bu. Sen çalışmadan da torunların yaşayabiliyorsa bu zenginliktir. İyi gelirli olmaksa işsiz kaldığında nefesin kesilir. Bizim kulüplerimiz iyi gelirli. Şampiyonlar Ligi'ne gidemedikleri zaman zorlanıyorlar. Beşiktaş'ın bu sezon nasıl başladığına bak, nasıl bitirdiğine bak. Pepe'nin maaşı tek başına batırır adamı. Bu gelir zengin yapmaz, hayatta tutar." dedi.