Dilmen isyan etti! "Milleti sokağa dökeceksiniz"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ç.Rizespor-Galatasaray maçının hakemini çok sert bir dille eleştirdi. Dilmen "Türkiye'de kulüp yöneticileri maç yönetse, böyle yönetemez." dedi.

Dilmen isyan etti! "Milleti sokağa dökeceksiniz"
Dilmen isyan etti! "Milleti sokağa dökeceksiniz"
GİRİŞ 11.05.2019 19:08 GÜNCELLEME 11.05.2019 19:21
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Ç.Rizespor'u 3-2 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

 

 

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen mücadelenin ardından hakem Serkan Çınar'ı eleştirdi.

EMRE AKBABA'NIN POZİSYONU KIRMIZI KART DEĞİL

 

 

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"34 haftalık periyotta şampiyon olan da, küme düşen de bir şekilde hak etmiştir ama TFF, insanları yaralıyorsunuz, vicdanlarına zarar veriyorsunuz. Ben VAR hakemi olsaydım, Emre Akbaba'nın pozisyonunda faulü verirdim ama kırmızı nereden çıktı kardeşim? Bu nasıl bir şey, siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz."

BU MAÇI BÖYLE BAŞAKŞEHİR KAZANSA NE OLURDU

"Bu maçı Başakşehir böyle kazansaydı ne olurdu? Yedek kulübesi 10 kişi gidiyor, orta hakem kedi gibi dönüyor. VAR, Türkiye'de 12-13 hafta adil uygulandı aslında ama VAR Hüseyin Göçek ceza alınca bir anda kırıldı, eskisinden kötü hale getirildi."

"MİLLETİ SOKAĞA DÖKECEKSİNİZ"

"Bana onu bunu anlatmayın, MHK'yı falan da suçlamayın. Orada ben de olabilirdim. Mustafa Çulcu ve ekibi, Türk futbolunu katlettiler. İnsanların sinirini bozdular. Dünyada adil olmayan tek oyun Türkiye'de oynanıyor. Türkiye'de kulüp yöneticileri maç yönetse, böyle yönetemez. Bak milleti sokağa dökeceksiniz, bilerek yaptığınızı iddia ediyorum. İsterseniz gelin, neler yaptığınızı ben burada anlatayım, ben sorayım, siz cevap verin. Bana anlatamazsınız Sabri Çelik hocam! Bırakın bu işleri."

YORUMLAR 81
  • Ugr46 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerin TFF nin mhk nin sayesinde kümede kalan bı fb var beyler herkes işine baksın GS yı ağzına dolayip kendi basiretsizligini gizlemeye çalışıyor cocu bı toplantıda çıkıp gidiyor sizin tek derdiniz GS mi diyor neden kendi işimize bakmiyoruz diyor ali Koç başkan fb kümeye oluyordu bunlar kötü gunlerinizdi daha kötü gunleriniz geliyor
    Cevapla
  • URFALI 4 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz yorumcu alın alilın alın arkadaşı beyler
    Cevapla
  • okan 4 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan hoca son derece haklı.uyanık olun bırakın fanatizmi.kulak verin ne diyor taraftarı sokağa dökmeye çalışıyorlar kasıtlı olarak.amaçları futbol üzerinden kaos çıkarmak.dikkatli olalım beylerrrr
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin derdi futbol degil milleti sokaka dokme derdi
    Cevapla
  • Canmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Pekte doğru.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle