Josef Sural'dan geriye kalan görüntü yürek dağladı

Kayseri deplasmanından dönerken kaza geçiren ve hayatını kaybeden Aytemiz Alanyaspor'un forvet oyuncusu Josef Sural, geçtiğimiz şubat ayında 2. kez baba olmuştu. Sural'ın bebeğiyle pozu görenlerin yürekleri dağladı.

GİRİŞ 29.04.2019 08:46 GÜNCELLEME 29.04.2019 14:06
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Aytemiz Alanyasaporlu 7 futbolcu Kayseri deplasmanın dönerken kaza geçirdi. Kazada ağır yaralanan Josef Sural yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sural kaza geçirdiği haberini alan ve çocuklarıyla hastaneye gelen eşinin üzüntüsü ise gözlerden kaçmadı.

 

 


Bu sırada Josef Sural'ın geçtiğimiz şubat ayında çektirdiği bir fotoğraf akıllara geldi. Sural 2. kez baba olma sevinci yaşamış ve çocuğunu kucağına alarak poz vermişti. O poz görenlerin yüreklerini dağladı.

 

 

YORUMLAR 29
  • adam 4 yıl önce Şikayet Et
    bisi olmaz yuzunden cok sey oluyor
    Cevapla
  • Huseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye oldu bu? Kendini bilmez iki serseri yuzunden! Soforlermismis. Soforlugunuz batsin! Aksam laklak. Uykusuz yola cik, al sana sonuc!!!
    Cevapla
  • Çok üzgünüz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bebeğini görünce daha çok üzüldüm.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    söpyleyecek kelime bumalersef bulamiyorum.
    Cevapla
  • Gönül dostu 4 yıl önce Şikayet Et
    Alanyaspor yönetiminde niye bunları ayrı gönderiyor takımda herkes kafasına göremi takıllıyor takımla gidilir takımla kafiyle'le dönülür takımın belli bir disipilini ve kuralı olacak tamam vadesi gelmiş o ayrı ama sen kulüp olarak sorumlukluk sahibi olacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle