Eto'o'dan Messi ve Guardiola için flaş sözler!

Süper Lig'de Antalyaspor ve Konyaspor formaları giyen yıldız golcü Samuel Eto'o, Barcelona'da oynadığı dönemde birlikte çalıştığı Pep Guardiola ve Lionel Messi hakkında ağır konuştu.

Eto'o'dan Messi ve Guardiola için flaş sözler!
Eto'o'dan Messi ve Guardiola için flaş sözler!
GİRİŞ 10.04.2019 14:33 GÜNCELLEME 10.04.2019 14:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, Barcelona'da oynadığı dönemle ilgili Pep Guardiola ve Lionel Messi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

 

 

38 yaşındaki futbolcu, "Pep Guardiola, Barcelona'da en iyi dönemini geçirdi ama benim orada olduğum dönemde kadroyu tam anlamıyla anlamadı. Guardiola'ya 'Benden özür dileyeceksin çünkü Barcelona'ya maç kazandıran benim, Messi değil' demiştim. Messi o zamanlar bugünkü olduğu oyuncu değildi." ifadelerini kullandı.

Ülkemizde Antalyaspor ve Konyaspor formaları da giyen Kamerunlu futbolcu, Barcelona formasıyla 234 maçta 152 gol atmıştı. Samuel Eto'o, Barcelona formasıyla 2004-2009 yılları arasında başarılar kazanmıştı.

 

 

YORUMLAR 1
  • Selman 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni severiz etoo messi ise gözümde beş para etmez. Ama kendini messi ile kiyaslama. Kendini messi ile kiyaslama hakki olan topcular ronaldo, neymar, mbappe. Inan dördüncüsü yok.
    Cevapla