Arda Turan: Barcelona'dan ayrılma sebebim...

Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Arda Turan katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Turan: Barcelona'dan ayrılma sebebim...
Arda Turan: Barcelona'dan ayrılma sebebim...
GİRİŞ 03.04.2019 21:22 GÜNCELLEME 03.04.2019 22:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

'Barcelona'dan ayrılış sürecinde Messi'nin ağırlığı var mıydı' sorusu üzerine Arda Turan, "Messi’nin söylendiği gibi bir ağırlığı vardır ama benim Barcelona’dan ayrılma sebebim yüzde bir bile Messi değildir, çok iyi arkadaşımdır yani Barcelona’daki oyuncularla hala görüşüyorum. Barcelona’dan buraya gelenler var. Neymar’la Dani Alves’le bazen Pique’yle konuşuyorum. Hatta Tenis Federasyon Başkanımızı Pique ile buluşturdum. Türk Hava Yolları ile buluşturdum. Davis Cup gibi bir organizasyonun CEO'luğunu yapıyor şimdi kendisi belki Türkiye’ye getirmeye çalışacak.

BARCELONA'DAN AYRILMA SEBEBİM...

 

 

Benim Barcelona’dan ayrılma sebebim Luis Enrique ile takımın on ikinci oyuncusuydum. Takımın jokeriydim, çok fazla süre buluyordum. Valverde gelince bana bu şansı tanımadı. Bana kimse git demedi, ben kendim ayrıldım Barcelona'dan.

Barcelona bir hayal. Sizin mesleğinizdeki en üst seviye neyse bir futbolcu için de Barcelona en üst seviyedir. Başka bir şeye geçiyorsunuz; ülkenizi temsil ediyorsunuz. Barcelona resmi Twitter hesabından Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyordu oyuncularıyla beraber. Yani bunu hangi parayla hangi ilişki ile yaptırabilirsiniz? Barcelona’ya gittim sponsorluk transferi dediler, ver bakalım yüz milyon Euro Türkiye’den bir oyuncu alacaklar mı? Şu oyuncuyu al de alırlar mı? Yani bu kulüpler böyle şeylerle hareket ederler mi?" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7
  • Zarar Ziyan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam zarar ziyan :)
    Cevapla
  • mali 5 yıl önce Şikayet Et
    çokta umrumuzdaydı niye ayrıldığın. Soru yanlış sorulmuş. Asıl soru: Barcelona seni nasıl aldı niye aldı?
    Cevapla
  • Zekeriya zırıh 5 yıl önce Şikayet Et
    Kovuldun
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Offf bir sus Allah rızası için ya
    Cevapla
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda'ya hep güvendim, güveniyorum. Arkandayız ARDA.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle