TFF'den o hakeme tarihi ceza!

PFDK, İzmir bölgesi hakemlerinden Burak Gazi Ülker'e, "futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlarda bulunması nedeniyle" 80 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

TFF'den o hakeme tarihi ceza!
TFF'den o hakeme tarihi ceza!
GİRİŞ 19.03.2019 15:35 GÜNCELLEME 19.03.2019 16:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

PFDK'nın açıklaması şu şekilde:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 19.03.2019 tarih ve 63 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

 

 

İzmir Bölgesel Hakemi BURAK GAZİ ÜLKER'in, futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlarda bulunması nedeniyle takdiren 80 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

YORUMLAR 10
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Hak mahrumiyeti cezası değilde, bilerek hata yapan ve adaleti yok sayan hakem ve yöneticilere hakkını yediklerinin maddi manevi psikolojik kayıplarını da ödesinler. Haksızlık ,taraf tutmalar, Adaletsizlik yancılık yapan hangi hakem, hangi başkan ve hangi kulüpse cezası verilmeli. En dikkat edilmesi gerekende futboldan anlamayan geçmişinde futbolculuk yapmamış kişilere başkanlık verilmemeli ( TFF) örnek Haluk Ulusoy, ( Galatasaray'a Altın Çağ yaşattı) Yıldırım Demirören (Beşiktaş'ı yok olmaktan kurtardı, Ama Türk Futbolunu bitirdi)
    Cevapla
  • !!!! 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakem ne yapti da bu cezayi aldi ? Ariyorum tariyorum bi turlu ne yaptigini bulamiyorum !!!
    Cevapla
  • ULU BİLGE 5 yıl önce Şikayet Et
    Aydınusa bir ay ceza kendinize bu kadar eziyet etmeyeydiniz çok üzüldüm adınıza.
    Cevapla
  • nkg 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunun önce MHK ve onun içindeki çetenin Aydınus, çakır ,meler ve öztürkten kurtulması lazım. Bunlar hem futbolu hem de adaleti yok ediyor . Bu sabotaja müdahale edilmeli
    Cevapla
  • Denklem 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden futbolda bu kadar yüksek paralar döner? İnsanları kandırmanın modern adı mı futbol? Bizim kültürümüz değil ama herkesi futbolsever yaptılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle