Ahmet Çakar: Penaltı değilse ben eşeğim

Süper Lig'de Bursaspor ile Galatasaray arasındaki maçla ilgili olarak eski hakem Ahmet Çakar olay olacak açıklamalar yaptı

Ahmet Çakar: Penaltı değilse ben eşeğim
Ahmet Çakar: Penaltı değilse ben eşeğim
GİRİŞ 18.03.2019 00:09 GÜNCELLEME 18.03.2019 00:10
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile Galatasaray maçıyla ilgili olarak eski hakem Ahmet çakar olay olacak ifadeler kullandı.

 

 

Bursaspor - Galatasaray maçındaki hakemler kararlarını yorumlayan Ahmet Çakar, Galatasaraylı Emre Taşdemir'in bir pozisyonda topa elle müdahale ettiğini belirterek "Bu pozisyon penaltı değilse ben eşeğim, bu çok net bir penaltı. Emre Taşdemir'in pozisyonu ile Kayseri-Başakşehir maçının son dakikasında verilen penaltı aynı. Galatasaray maçında VAR hakeminin Suat Arslanboğa'yı uyarması lazım. Cüneyt Çakır neden uyarmadın?" dedi.

VAR Hakemi Cüneyt Çakır'a seslenen Ahmet Çakar, "Gerek Emre Taşdemir'in pozisyonu gerekse Kayseri'deki pozisyon %100 penaltı. Bursa'da bu hakemi neden çağırmadın Cüneyt. Bu akşam maç 3-0 olsaydı Galatasaray maçı kazanabilir miydi? Cüneyt Çakır bu pozisyonun aynısını geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde de yaşadı." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 31
  • katibb 5 yıl önce Şikayet Et
    ahmet çakar da laf çok.. bir arada bikini giyiyordu !!! kime ne dediği belli değil ki kale alınsın.
    Cevapla
  • oflu 5 yıl önce Şikayet Et
    warınızında yokunuzunda dibine kibrit suyu
    Cevapla
  • ahmettt 5 yıl önce Şikayet Et
    onu biliyoruz başka bir şey söyle sayın çakar... daha çok hayvan isimleri var
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yukarıdaki iki fotoğrafa bakın, biraz objektif olun, Kayserilinin bariz açık. Emre nin kapalı. Art niyetli yorumlar yapmayın.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Öylesin dogru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle