Altaylı'dan TFF açıklaması! "Keşke Aziz Yıldırım..."

Fatih Altaylı, TFF başkanlığına aday olabilecek isimler arasında yer alan Aziz Yıldırım için, "Keşke böyle bir ihtimale kapıyı tam kapatmasaydı çünkü Aziz bey yapabilirdi" dedi.

Altaylı'dan TFF açıklaması! "Keşke Aziz Yıldırım..."
Altaylı'dan TFF açıklaması! "Keşke Aziz Yıldırım..."
GİRİŞ 05.03.2019 11:47 GÜNCELLEME 05.03.2019 11:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Fatih Altaylı, Emin Çağlar'ın sunumuyla yayınlanan Spor Saati programında Aziz Yıldırım hakkında flaş sözler sarfetti.

Aziz Yıldırım'ın TFF başkan adaylığını düşünmediği açıklaması üzerine konuşan Altaylı "Bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı olmasından rahatsızlık duymazdım. İdeal bir aday mıdır? Değildir ama bunca yıl futbol kulübü idare etmiş, futbolun içinden gelmiş, eleştiriler yapmış, doğrusunun ne olduğunu yapar mıydı bilmem ama bilen birisiydi. Keşke böyle bir ihtimale kapıyı tam kapatmasaydı çünkü Aziz bey yapabilirdi" yorumunu yaptı. 

Eski bir futbolcunun TFF başkanı olup olamayacağı şeklindeki görüşü değerlendiren Altaylı "Eski futbolcu var, eski futbolcu var... Eğitimi, karakteri müsait olmayan var... Ama Hamit şahane olur. Tugay var mesela. Metin Tekin olur, Feyyaz Uçar olur. Bazı eski futbolcular olabilir, çok da iyi olur. Eski futbolcular Fransa'da oluyor başka yerde oluyor. Yeter ki yönetim kabiliyeti, bilgisi, görgüsü, kendini bu işe göre geliştirmişliği olsun. Hamit'in başkanlığı şahane olur. Yaparlar mı? Yapmazlar tabii ki. Hamit'in siyasetle veya devlet yönetimiyle yakınlığı yok ama keşke olsa, Hamit gibi biri olsa"  ifadelerini kullandı.

Fortuna Sittard'ın Başkanı Işıtan Gün'ün adaylığı iddiası üzerine konuşan Altaylı "Bu işi kıvırabilecek, güven veren ve dünya futbol piyasasında saygınlığı sağlaması lazım. Bu kişiyle tanışıklığım yok. Dolayısıyla nötrüm" dedi.

YORUMLAR 7
  • sert 5 yıl önce Şikayet Et
    fatih altaylı adamdır
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kendini ne sanıyor. Gazetesini. Spor yorumcusumu. Magazincimi. Ne iş yaptığı belli değil. Her şeye maydanoz oluyor..ahkam kesmediği konu yok...yürü git be oğlum mesleğini icra et....
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen olsaydın ya aziz den ne farkın var ikiniz.de futbolu batırmakta üstünüze adam yok
    Cevapla
  • atilla 5 yıl önce Şikayet Et
    ne azizi be adam anca bu ülke ondan kurtuldu ben defalarca soyledim hamit altıntop adam gibi adam bence o olmalı
    Cevapla
  • selcuk elmas 5 yıl önce Şikayet Et
    yalakalik yapma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle