BAE tarihi başarıyı hazmedemedi!

Katar'ın Asya Kupası finalinde Japonya'yı mağlup ederek şampiyon olması, turnuvanın ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'ni rahatsız etti. BAE merkezli körfez gazeteler, Japonya'nın kupaya uzanamamasına karşın duydukları üzüntüye manşetlerinde yer verdiler.

BAE tarihi başarıyı hazmedemedi!
BAE tarihi başarıyı hazmedemedi!
GİRİŞ 03.02.2019 12:45 GÜNCELLEME 03.02.2019 12:53
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen Asya Kupası'nda finale yükselerek Japonya'yı 3-1 mağlup eden Katar kupaya uzandı ve tarih yazdı.

 

 

Katar'ın bu başarısı tüm dünyada alkış alırken turnuvanın düzenlendiği Birleşik Arap Emirlikleri tarafından pek de hoş karşılanmadığı gözler önüne serildi.

BAE merkezli körfez gazeteleri Sport ve Khaleej Times, Katar'ın bu tarihi başarısını "Şanssız Japonya Asya Kupası'nda kaybetti." ve "Japonya kupaya uzanamadı" şeklinde tek taraflı gördü ve haberde Katar'ın galibiyetinden bahsetmedi.

 

 

Katar turnuvanın yarı finalinde ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'ni 4-0 mağlup etmiş ve finale yükselmişti. (Haber7 Spor Servisi)

 

YORUMLAR 84
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    çok ta gerekliydi beş para etmez BAE lerinin söylemlerini haber yapmanız doğru değil
    Cevapla
  • Maserati 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hem gerzek hem de komikler.
    Cevapla
  • meto 5 yıl önce Şikayet Et
    bunların müslğmanlıkla alakaları yok bunların gecmişine bakın hepsi yahudi asıllıdır onun için yüzlerinde nur yok tipe baksana hiç müslüman tipi varmı.bu arada KATAR ı tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar nasıl müslüman...
    Cevapla
  • Vatan-52 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler KATAR (BAE seni gibi petrol şımarığı)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle