Bahçeli'ye gelen teklifin sebebi ortaya çıktı!

Roma Kulübü’nün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi maça davet etmesi büyük ses getirdi. Herkesin merak ettiği bu davetin gerekçesi ise ‘kurt’! İtalyanlar, kurt işaretini dünyada markalaştırmak için, kendileri gibi aynı sembole sahip olan MHP’nin liderini ağırlamak istedi.

Bahçeli'ye gelen teklifin sebebi ortaya çıktı!
Bahçeli'ye gelen teklifin sebebi ortaya çıktı!
GİRİŞ 23.11.2018 11:39 GÜNCELLEME 23.11.2018 11:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

 

 

Roma Kulübü’nün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Real Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına davet etmesi büyük yankı uyandırdı. Bahçeli bu davete katılamayacağını belirtip İtalyan kulübe teşekkür etse de herkes bu davetin nedeni merak etti. Kimisi daveti Cengiz Ünder’e kimisi de siyasi yakınlaşmaya bağladı. Ancak bu sorunun doğru cevabı sosyal medyadan geldi. Twitter’daki ‘Allen McAllister’ isimli kullanıcı, Roma’nın Devlet Bahçeli davetinin kulübün ve MHP’nin sembolü kurt nedeniyle olduğunu söyledi.

McAllister, Roma’nın sportif direktörü Monchi’nin kulübün sembolü olan kurdu dünya çapında bir markaya dönüştürmek için sembolü kurt olan başka kurum ve kuruluşlarla da irtibata geçtiğini belirtti.

 

 

Hürriyet’in konuştuğu McAllister, “Benim Roma’nın ultras taraftar gruplarıyla ilişkim var. İçeriden arkadaşlarım ile konuştum. Aldığım bilgiler resmi değil, gayri resmi. Taraftarlar bana ‘Bu bir Monchi operasyonu. Kurt sembolünü uluslararası bir marka yapmak istiyor. Bunun için ünlü bir isimle Roma’yı yan yana getirmek ve kurt işareti yaptırmak istiyor” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin yanı sarı ünlü tenisçi Rafael Nadal ve oyuncu Antonio Banderas’ı da davet eden Roma, Amerikan güreşlerinin ünlü ismi Finn Balor’u da tanıtımda kullandı. Özetle Roma Kulübü, kurt işaretini, Nusret’in tuz ekme hareketi gibi meşhur etmek istiyor. 

YORUMLAR 12
  • hıghlander 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ''kurt''umuz bozkurt...Dişisi ise asena...romus romulus değil...gitmeyiniz.!..Tarihte az kazıklarını yemedik.!
    Cevapla
  • memo 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar enerji kaynaklarının peşinde ama yemezler
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    ben de hep ne alaka diyordum, bozkurt Türk sembolüdür, hepimizi davet edin.
    Cevapla
  • Abuzer 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya devlet maça,ya kuzgun leşe!
    Cevapla
  • efendy 5 yıl önce Şikayet Et
    düşünsenize roma stadında ya allah bismillah allahu ekber seslerinin yankılandığını...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle