FETÖ firarisi Arif Erdem için flaş karar!

Uğur Tütüneker, Arif Erdem, İsmail Demiriz gibi eski futbolcuların sanıkları arasında yer aldığı FETÖ'nün futbol ayağı davasında mahkeme, firari durumdaki Arif Erdem'in iadesi için gerekli yazışmaların yapılmasına karar verdi.

FETÖ firarisi Arif Erdem için flaş karar!
FETÖ firarisi Arif Erdem için flaş karar!
GİRİŞ 08.11.2018 10:26 GÜNCELLEME 08.11.2018 10:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin haklarında "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan eski futbolcular İsmail Demiriz ile Arif Erdem ve Uğur Tütüneker’in yargılanmasına devam edildi.

 

 

İstanbul 23’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sanıklar İsmail Demiriz ile Uğur Tütüneker avukatlarıyla birlikte salonda hazır bulunurken, firari sanık Arif Erdem ise duruşmaya katılmadı. Duruşmada söz alan sanıklar Tütüneker ve Demiriz önceki savunmalarını tekrar ettiklerini kaydettiler.

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, esas hakkındaki mütalaanın hazırlanması için dosyanın celse arasında Cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar verdi. Esas hakkındaki mütalaanın celse arasında sunulması halinde mütalaanın duruşma günü beklenmeden davanın sanıklarına ve avukatlarına gönderilerek esas hakkındaki savunmalarını hazırlamaları için süre verilmesini kararlaştırdı.

 

 

Mahkeme heyeti ayrıca firari sanık Arif Erdem hakkında Adalet Bakanlığı suçluların iadesi ve hükümlü nakli bürosu tarafından dava dosyasına gönderilen yazıya ilişkin iade işlemlerinin yapılması için gerekli yazışmaların kararlaştırmasına karar verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    siyasi ayağı nerede bu fetönün??? bunu irdeleyin önce..!
    Cevapla
  • Muratb 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendini yere atardı asker kökenli hakemler de verirdi penaltıyı. Gsden yıldız sökmek lazım. Haketmiyorlar
    Cevapla
  • CHERKES 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye dil uzatmayın
    Cevapla
  • Vn.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin kendini ne hale düşürdun
    Cevapla
  • Ahmet Akkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Arif Erdem sen vatan haini bir teroristsin.
    Cevapla
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    nihayet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle