4 yıl men edilen futbolcunun kimliği ortaya çıktı!

Geçtiğimiz sezon Menemen Belediyespor forması giyen futbolcu Kerem Bulut'un uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle PFDK'dan 4 yıl men cezası aldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 18.10.2018 17:23 GÜNCELLEME 18.10.2018 17:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış


TFF 2'nci Lig'de son olarak geçen sezon Menemen Belediyespor forması giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bulut'un uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 4 yıl men cezası aldığı ortaya çıktı.



AKHİSARSPOR'LA SÜPER LİG'DE BOY GÖSTERDİ

Avustralya'da büyüyen ve Türkiye'deki kariyerinde 2012-13 sezonunda Süper Lig'de 12 maçta Akhisarspor, 2013-14'te 1'inci Lig'de Karşıyaka forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında ise Menemen Belediyespor'da görev yaptı. 

Menemen Belediyespor'da geçen sezon sonunda sözleşmesi feshedilen forvetin, 15 Nisan 2018'de Menemen'de oynanan Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Dopingle Mücadele Kurulu tarafından alınan A numunesinde kokain maddesine rastlandığı öğrenildi. Menemen'den ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Kerem'in, bu maddeyi kullandığını kabul ederek B numunesinin açılmasını istemediği belirtildi. 

ANNESİNDEN DOLAYI BUNALIMA GİRDİĞİNİ SÖYLEDİ

Annesinin kanser olduğunu öğrendikten sonra bunalıma girmesi sebebiyle uyuşturucu kullandığı savunmasını yapan futbolcuya 4 yıl ceza verildiği, kararın Tahkim Kurulu'nda kesinleşmesinin ardından Dopingle Mücadele Kurulu tarafından açıklanacağı öğrenildi.
 
Kerem Bulut, ceza aldığı takdirde FIFA'ya bağlı hiçbir ülke liginde forma giyemeyecek. Vücudunun büyük bölümünü kaplayan dövmeleriyle dikkat çeken Kerem Bulut, geçen sezon Menemen'de 29 maçta 9 golle oynadı.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • falcon 5 yıl önce Şikayet Et
    tipine baksana abi gözünün kenarına kadar dövme var Allah ıslah etsin dövmesiz genç kalmadı nasıl bir kültür yerleşti
    Cevapla
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    İmanı kuvvetli olan Allaha koşar musibet anında zayıf olan da uyuşturucu gibi şeylere Allah muhafaza işte bunun için dün eğitimi çok gerekli hepimiz için Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Buğra 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşke ceza yerine zorunlu tedavi yoluna gidilseymiş, annesi kanserse ihtiyaçları olacak paraya.
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan oğlu biras gayretli ve sabırlı olur Anne rahmetli olmuş diye esrarla hayatını karartır mı
    Cevapla
  • Profesör 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamnı sorunlu olduğunu anlamak için psikolog olmaya gerek yok. Yolda görsen 2 saniye içinde bir probleminin olduğunu rahatça anlarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle