Almanlar bile kabul etti! 'Türkiye bir adım önde'

Alman Deutsche Welle, Türkiye’nin sağladığı vergi muafiyetinin, EURO 2024’ün ev sahipliğini almak adına artı hanesinde olduğunu duyurdu, “Türkiye mali menfaat açısından UEFA nezdinde bir adım öne çıkıyor” değerlendirmesini yaptı.

Almanlar bile kabul etti! 'Türkiye bir adım önde'
Almanlar bile kabul etti! 'Türkiye bir adım önde'
GİRİŞ 22.09.2018 17:43 GÜNCELLEME 22.09.2018 19:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

UEFA’nın açıkladığı EURO 2024 Değerlendirme Raporu, Almanya’da geniş yankı uyandırdı.

Türkiye ile birlikte dev organizasyonun ev sahipliğine aday olan ülkede, tarafların teklifleri üzerine yapılan değerlendirmeye geniş yer verilerek, Türkiye’nin yarışta öne çıktığı yönleri konusunda itiraflarda bulunuldu.

 

 

Almanya’nın önde gelen yayın kuruluşlarından Deutsche Welle, raporla ilgili olarak yaptığı haberinde Türkiye’nin rakibine göre daha avantajlı olduğu başlıkları okuyucularına duyurdu. ‘Siyasi ve sosyal sorumluluk ile sürdürülebilirlik’ kriterlerini Türkiye’nin genel olarak karşıladığını belirten Deutsche Welle, ‘Vergi muafiyeti Türkiye’nin artı hanesinde’ diyerek şu satırlara yer verdi:

“Avrupa Şampiyonası gibi büyük turnuvalar, UEFA için aynı zamanda bir gelir kaynağı. Bu nedenle turnuvalardan elde edilecek gelirler de UEFA'nın ev sahibi ülkeleri belirlemesinde rol oynuyor. Almanya'nın vergi muafiyetini kaldırmış olması, gelirleri düşürecek bir faktör olarak görülüyor. Vergi muafiyeti güvencesi veren Türkiye ise mali menfaat açısından UEFA nezdinde bir adım öne çıkıyor.”

YORUMLAR 13
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Bize vermeyeceklerini seneler önce söylediler bile. Nasılmı ? 2024 den itibaren insan hakları karnesine bakılacak. Bu yeni kuralı bize vermemek için uyguluyorlar ve bunun zeminini yıllardan beri Türkiye demokrasi değil , Türkiye diktatörlük diyerek hazırladılar bile. Biz tutuklayalım diye suç işlemiş vatandaşlarını yolladılar sonra medya silahıyla sürekli bize ateş ettiler. Bizim bir gram başarılı olmamıza bile tahammülleri yok, bunu Gurbetçi olarak kesinlikle söyleyebilirim.
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    ingilizlerin ünlü bir oyuncusu vardı. lineker... o futbolu " sonunda hep almanların kazandığı bir oyun " olarak tanımlamıştı. evet sonunda yine almanlar kazanacak. futbol maçı olmasa bile...
    Cevapla
  • Murat buhur 5 yıl önce Şikayet Et
    35 milyar dolarlık ihaleyi almanlara verilirse çekilirken tabii hatta Türkiye 2 adım önde :)
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    tren yollarının yenilenmesi ihalesi
    Cevapla
  • Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ihale
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanların genel taktiği. İnşAllah Türkiye kazanacak
    Cevapla
  • TSK 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi TL indi şimdi beleşe getirirler herşeyi, işlerine gelince oluyor hep!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle