Ahmet Şık: Euro 2024'ü Türkiye'ye vermeyin!

HDP'nin Milletvekili Ahmet Şık, Türkiye'nin uluslararası organizasyon olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaması için kara propaganda çalışmaları yürütüyor.

GİRİŞ 19.09.2018 13:51 GÜNCELLEME 19.09.2018 14:06
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Ahmet Şık Almanya'da yayın yapan bir televizyon kanalına röportaj verdi. Ülke içindeki yürütülen olumlu faaliyetlere muhalefet olmakla yetinmeyen Şık, Türkiye'nin aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaması için kara propaganda çalışmaları gerçekleştiriyor.

"2024'ÜN TÜRKİYE'YE VERİLMESİ YANLIŞ OLUR"

 

 

Maaşını Türkiye'nin ödediği milletvekili Şık, Türkiye karşıtı propaganda faaliytleri yürütrek Türkiye'nin uluslararası alanda önemli projelere sahiplik yapmasını engellemeye çalışıyor. Alman WDR kanaına demeç veren Şık, Türkiye'yi kötüleyen ifadeler kullandı.

Ülke içerisindeki pek çok iyi meseleye çomak sokmaya çalışan ekipten olan Şık, bu sefer de hedefine Türkiye'nin Euro 2024'e ev sahipliği yapmasını aldı. Alman kanalına konuşan Ahmet Şık: "EURO 2024'ün ev sahipliğinin Türkiye'ye verilmesi yanlış olur." dedi.

ALMANLAR EURO 2024 İÇİN ENDİŞELİ

Avrupa ve Almanya’nın en yüksek tirajlı gazetesi olarak gösterilen Bild, UEFA EURO 2024 ev sahipliği için Türkiye ile yarışan Almanya’nın bu konuda endişeli olduğunu dile getiren bir haberini geçtiğimiz aylarda yayınlamıştı.

Haber Bild gazetesinde ‘Almanya EURO 2024’ten endişeli’ başlığıyla yayınlanırken üst başlıkta ‘Türkiye yükselişte’ ibaresi yer almıştı. O dönem çıkan bu haber 2024 için Amanların Türkiye'ye göre daha düşük bir şansının bulunduğu yorumlarına neden olmuştu.

YORUMLAR 128
  • hasan sağır 5 yıl önce Şikayet Et
    bu tur soylem ve eylemler vatan hainligi sayilsin hem millet vekilligi disurulsun hemde vatanfasliktan cikarilsin
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    geri gelmesin orda kalsin bide devletten maas aliyorlar
    Cevapla
  • Hüso 5 yıl önce Şikayet Et
    O "Ahmet" ismine kurban ol sen. Ekmeğini yediğin bu ülkeye ihanet etme. Bu dünyada ve ahirette Allah'ın gazabı üzerine olsun.
    Cevapla
  • Merve 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye oy verenler iyi okusunlar bu yazıyı
    Cevapla
  • Argıthanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP bunlarla ittifak etiğinden pişmanmı acaba ? CHP ye oy vererek bunların milletvekili olmasına katkıda bulunan vatandaşlarımızda pişmanmı acaba ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle