Koç açıkladı: Futbolcuların maaşları TL'ye...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni alınan döviz kararıyla ilgili açıklama yaptı. Koç, "Türk futbolunu etkileyeceği birçok unsur var. Bu, Türk futbolunun kalitesini artıracak veya öz kaynağından sporcu yetiştirilmesine vesile olacak bir şey değil" dedi.

Koç açıkladı: Futbolcuların maaşları TL'ye...
Koç açıkladı: Futbolcuların maaşları TL'ye...
GİRİŞ 14.09.2018 17:51 GÜNCELLEME 14.09.2018 18:01
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ülker Stadı'nda yapılan " Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu" sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, döviz kararıyla ilgili soru üzerine, "Türk futbolunu etkileyeceği birçok unsur var. Bu, Türk futbolunun kalitesini artıracak veya öz kaynağından sporcu yetiştirilmesine vesile olacak bir şey değil. Tamamen ekonomik bir karar. İlerleyen zamanlarda hep beraber bu konuyu değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kararı dün öğrendiklerini ve çok yeni bir unsur olduğunu belirten Koç, şunları kaydetti:

 

 

"Mevzuatta 'Türkiye'de yerleşik' ifadesi yer alıyor. Futbolcularımız da bu tanıma giriyor. 30 gün içinde dövizle yapılan anlaşmaların liraya dönmesi emrediliyor. Futbolcuları kapsadığını düşünüyorum ama mevzuatla ilgili uzman arkadaşlarımın incelemesinden sonra konuşmamız daha doğru olur. İlk okuyuşta 'Türkiye'de yerleşik' dendiği zaman Türk futbolcuları kapsıyor, yabancı futbolcuları kapsamıyor."

YORUMLAR 44
  • Kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali sen cevirme tl ye diğer kulüpler çevirsin sen zaten çok uzun ömürlü gozukmuyosun fener başkanlığında daha simdiden aziz yildirimi arar olduk en azindan vatanini devletini kulübünü seven bi adamdi
    Cevapla
  • Puturgeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali KoC soylemelerine bakilirsa yakin zamanda firsatini bulur bulmaz iktidara agir yuklenecek....Azizi devirdi belki firsat olursa Kemalide devirebilir
    Cevapla
  • 57.Alay 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis emrediyor ali ne sandin.yorum yapma uygula.
    Cevapla
  • burak 5 yıl önce Şikayet Et
    işte tamda bu yüzden Aziz Yıldırım kalmalıydı....
    Cevapla
  • Saadettin 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolculardan neden VERGi alınmıyor...?? Milyonlarca para alıyorlar bi zahmet vergilerini de versinler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle