FIFA'dan devrim gibi karar! Kiralık oyuncu...

FIFA, transfer döneminde devrim niteliğinde bir yeniliğe gidiyor. FIFA'nın kiralık oyuncu transferinde kısıtlamaya gideceği belirtildi.

FIFA'dan devrim gibi karar! Kiralık oyuncu...
FIFA'dan devrim gibi karar! Kiralık oyuncu...
GİRİŞ 13.09.2018 18:26 GÜNCELLEME 13.09.2018 21:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alman Bild ve Fransız L'Equipe gazetelerinin haberine göre FIFA, kiralık oyuncu transfer limitini 6 veya 8 olarak değiştirmeyi düşünüyor.

24 Eylül'de Londra'da düzenlenecek FIFA toplantısında konu hakkında tartışılacağı ve kesin bir sonuca varılacağı kaydedildi.

 

 

EN ÇOK CHELSEA, JUVENTUS VE CITY ETKİLENECEK!

FIFA'nın yeni düzenlemesinden en çok etkilenecek takım ise Chelsea olacak gibi gözüküyor. 6 veya 8 oyuncunun kiralanmasına olanak verilecek yeni sistem öncesi Chelsea'nin başka takımlara gönderdiği 40 tane kiralık oyuncusu bulunuyor. Serie A'nın son şampiyonu Juventus'un da kiralık oyuncu sayısı 40. Manchester City ise 27 futbolcusunu kiralık olarak başka takımlara gönderdi.

YORUMLAR 6
  • kemalat 5 yıl önce Şikayet Et
    Eskıden köle pazarı vardı İNSANLAR alınır satılırdı...Bugunde bu sistem FUTBOL da KİRALIK FUTBOLCU numarasıyla FUTBOLCU KİRALAMA YOLUYLA PARA Kazanmak....CHELSEA -M-CITY 40 Futbolcu neden alıyor hepsıde gelecek vaad eden zenci musluman olan futbolcuları başka takımlarda tecrube kazanıp yuksek Bonservısle satıyorlar...Artık futbol eskı futbol degıl Altın yumurtluyan tavuk misali FUTBOL da PARALAR kazandırıyor bacası olmıyan FUTBOL FABRIKASI desek dogru olur.....Futbol Toplumu UYUŞTURAN spordur demişti eski den biri (( bu yabancı idi )) Adam haklı çıktı...
    Cevapla
  • Olcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Oynamadan para kazanan futbolculara çare üretin.
    Cevapla
  • Kiralık 5 yıl önce Şikayet Et
    Chelsea ve Juventus'da bütün kiralık oyuncularını 3-5 m€'dan satar artık.Bizim türk kulüpleri de bundan faydalanır işte.En çok Türkiye'ye yaradı bu... :)
    Cevapla
  • Tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    vay be.. iyi yetistiriyorlar. endustri
    Cevapla
  • Orhun AYGÜN 5 yıl önce Şikayet Et
    isabetli bir karar olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle