Futbolcuların bedelli askerlik tarihi belli oldu!

Bedelli askerlikten faydalanacak olan futbol camiası başta olmak üzere birçok sporcu sezon tatillerine uygun şekilde silah altına alınacak.

Futbolcuların bedelli askerlik tarihi belli oldu!
Futbolcuların bedelli askerlik tarihi belli oldu!
GİRİŞ 03.09.2018 12:52 GÜNCELLEME 20.11.2018 18:52
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Meclisten geçerek kanunlaşan ve 3 Ağustos'ta başlayıp 3 Kasım'da sona erecek olan bedelli askerlik için başvurular devam ediyor. Şimdiye kadar 450 binden fazla kişinin başvurduğu bedelli askerlikten milli takım oyuncuları, futbolcular ve profesyonel sporcular da yararlanacak.

 

 

HAKAN ÜNSAL BAŞKAN ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal ile Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan geçtiğimiz günlerde Başkan Erdoğan'la bir araya geldi. Ünsal ve Özalan futbolcuların devre arası veya sezon sonunda silah altına alınmalarıyla ilgili bir düzenleme yapılması için Erdoğan'la görüştü.

Yapılan görüşmelerin ardından gerekli düzenlemeler yapıldı ve milli takım oyuncuları ve profesyonel sporcuların sezon tatillerine uygun bir şekilde silah altına alınmasına karar verildi.

YORUMLAR 13
  • furkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için 21 günü de kaldırın terhis edin
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar insana yapılan zulümden başka birşey değil 2011-2014 te olmayan saçma uygulama yol izniyle 18-19 gün olacak olan sistem çok hatalı insanların hepsini bir arada da almıyorsunuz hac kurası gibi şimdi de gidilebilir 1 yıl sonra da bu nasıl iş anlamak mümkün değil niye bu inat bu kadar insanın işi gücü umurlarında değil zaten 15000 tl bedelini ödüyoruz 19 günün 4 günü hafta sonu 3-4 güne evrak işlemleri geriye hçbişey kalmıyor çok saçma ve zulüm yüzbinlere devlet büyüklerimiz sesimizi duysun lütfen
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    eğitim öğretimin aksamaması için öğretmenlere de yaz tatili kolaylığı getirilebilir.
    Cevapla
  • Yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Biran önce 21 gün kaldırılmalı herkesin kendine göre işi var artık kalksın
    Cevapla
  • Osmanlı1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam var madam var(!!!)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle