Alman gazetesinden akılalmaz iddia...

Almanya Milli Takımı'nın başarısızlığının sorumlusu olarak Mesut Özil’i gösteren Bild Gazetesi şimdi de yıldız oyuncunun sevgilisi Amine Gülşe’yi hedef aldı. Gazete, Gülşe’nin ailesinin “Erdoğan destekçisi” olduğunu iddia ederek Mesut’un Erdoğan'la fotoğraf çektirmesini isteyenin de Gülşe olduğunu öne sürdü.

GİRİŞ 26.07.2018 08:22 GÜNCELLEME 26.07.2018 10:58
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Almanya Milli Takımı’ndan ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle ayrılan Mesut Özil’in sevgilisi Amine Gülşe için gazete, çiftin fotoğraflarını yayımlayarak “Mesut’un sevgilisi bu olayda ne rol oynadı? Bu kız ve ailesinin Mesut’un üzerinde etkisi var mı?” iddiasında bulundu.

Gazete haberinde Gülşe’nin ailesinin “Erdoğan destekçisi” olduğunu iddia ederek Mesut Özil’in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğraf çektirmesini isteyenin de Gülşe olduğunu öne sürdü.

 

Haberde Gülşe’nin oyunculuk kariyerini bırakarak Özil ile birlikte İngiltere’de yaşayıp yaşamayacağına karar vermediği de iddia edildi.

Bild Gazetesi’nin başeditötörü Alfred Draxler, “Amine Gülşe’nin ailesinin Erdoğan’ın destekçileri olduğu biliniyor. Bu fotoğrafı Gülşe’nin kendisiyle evlenmek isteyen Mesut’tan ısrarla çektirmesini istediği yönünde ciddi iddialar var” yazdı. Haberde ikilinin yakın zamanda evleneceği ve Gülşe’nin sıklıkla Mesut’a destek ve aşk mesajları da atarak kafasını karıştırdığı ifade edildi.

YORUMLAR 119
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet istemiş olabilir.Insan sevdiği için her şeyi yapar.Size ne.Insan bu dünyada sevdikleri için yaşar.Her şeyden önemlisi Müslüman ayrıca Türk...Bunların nasıl bir duygu olduğunu bu deüerlere mensub olanlar bilir.Mesela nato toplantısında merkel bayrağının üstüne basıp poz veriken Başkanımız Erdoğan Türk bayrağını yerden alıp üst cebine koyuyor.Bu batılının bakışı ile hiç bir anlam ifade etmiyor.Ama inanan içinse çok şey....
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Alman vatandaşı abd dogup büyüdük leri halde nasıl biz almanız diyorlarsa özilde bir Türk dür
    Cevapla
  • Eloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Buna bel altı vurmak derler ve alamana da bu yakışır. Ne bekliyordunuz ki ?
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    evet gulse istedi nolacak bild zorunami gitti
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar medya maymunu. Ne anlatirsan anlat, isi gücü birakir ona inanir, gece gündüz o konu konu olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle