Mahir Ünal'dan Mesut Özil paylaşımı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan Almanya Milli Takımı bırakma kararı alan Mesut Özil hakkında resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Mahir Ünal'dan Mesut Özil paylaşımı
Mahir Ünal'dan Mesut Özil paylaşımı
GİRİŞ 23.07.2018 00:33 GÜNCELLEME 23.07.2018 00:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ünal, "Sözde ‘Respect', 'No to Racism' diyen, fakat Mesut Özil’in ifadesi ile ‘kazandığında Alman, kaybettiğinde göçmen’ oluşuna ses çıkarmayanlara karşı Özil onurlu bir duruş sergilemiştir. Takımını Dünya Şampiyonu yapmış, dünyanın sayılı futbolcularından biri olan Mesut Özil’in son dönemde yaşadıkları, Avrupa’daki faşizmin, ırkçılığın ve yabancı düşmanlığının ulaştığı boyutu göstermesi açısından önemli ve ibretliktir." dedi.

"Mesut Özil'i bu dik ve onurlu duruşundan ötürü tebrik ediyorum." diyen Ünal, "Türkiye ve Türk halkı, dünyanın neresinde olursa olsun dini ve ırkı yüzünden ayrımcılığa tâbi tutulan herkesin yanında olmaya devam edecektir." ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR 3
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi yalan,sen bizden sin,derler sorada,dilini dinini degiştiren pis yahudilerin durumuna düşersin! Alman irki böyledir ve böyle kalir,irkçilik bunlarin kaninda!yazimi HIMMLER IN sözü ile bitireyim,öteki toplumlarin varlik ve refah içindemi ,yoksa açliktan geberiyor olmasi beni ilgilendirmez,bu tekil böyle olabilir ama çogulda böyle düşünüyor olabilir.
    Cevapla
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu,2 dünya savaşi kaybedèn bu millettin,ruh halinin,yerinde olmadigi, yetişme tarzinda bir hata veyahut kromozom bozuklugundan oldugu kanisindayim,yahu alman halkini nerdeyse % 25 varan kismi,faşist bir patiye oy veriyor.utanmadan,yurdunda 4,5 milyon mülteciyi barindiriyor!eee hani sn.cb. RTE diktator idi,bu kadar insan toplulugu,neden diktatörlükle idare edilen,bir milletin topragina gitsin,mademki avrupali zenginler,bu kadar kendilerine dert yapiyor alsinlar hepsini,biz fakir olmamiza ragmen,bir şeyler yapmak çaba harciyoruz.
    Cevapla
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesut özil Almanların başbakanından daha onurlu bir duruş sergilemiştir. Alman kamuoyu siyasetin sporla ne alakasının olduğunun açıklamasını yapmalıdır.
    Cevapla