Messi'den Sampaoli'ye: En az 10 kez bana sordun...

Dünya Kupası'nın hayal kırıklığı yaratan takımlarından Arjantin'de, Messi'nin 3-0 kaybedilen Hırvatistan maçının sonrasında teknik direktör Sampaoli ile tartıştığı ortaya çıktı.

Messi'den Sampaoli'ye: En az 10 kez bana sordun...
Messi'den Sampaoli'ye: En az 10 kez bana sordun...
GİRİŞ 20.07.2018 15:27 GÜNCELLEME 20.07.2018 15:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası'nda beklentilerin çok altında kalan ve sahadaki mücadelesinin yanı sıra saha dışı olaylarıyla konuşulan Arjantin'de, 3-0 kaybedilen Hırvatistan maçının ardından, takımın teknik direktörü Jorge Sampaoli ileLionel Messi arasında sert bir tartışma yaşandığı ortaya çıktı. 

Olayı gün yüzüne çıkaran Arjantin basını, Messi'nin soyunma odasında Sampaoli'ye "En az 10 kez bana hangi oyuncuyu ilk 11'e yazman gerektiğini sordun. Ben ise her seferinde sana isim vermedim. Eğer böyle bir şey varsa, tüm takımın önünde söyle" dediğini bildirildi.

Bununla birlikte Messi ve Mascherano'nun Sampaoli'ye "Artık sana güvenmiyoruz" dedikleri ifade edildi. 

Yaşanan olay sırasında Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Claudio Tapia'nın da soyunma odasında olduğu ve tartışmayı gördüğü belirtildi.

AGUERO'YU ALIRKEN SORMUŞTU!

Sampaoli, olayın yaşandığı Hırvatistan maçının ardından yapılan Nijerya mücadelesinde, takımın yıldızlarından Sergio Aguero'yu oyuna alırken Messi'ye sormuştu... Messi'nin onayının sonrasında Aguero 80. dakikada Nicolas Tagliafico'nun yerine oyuna dahil olmuştu.

Arjantin Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 58 yaşındaki teknik adam Sampaoli'nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildiği açıklanmıştı.

YORUMLAR 2
  • Mehmet Kamuran 5 yıl önce Şikayet Et
    İsveç İbrahimoviç'i aramadı. Arjantin'de Messi'yi aramazdı.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    teknik direktöre bak messiye soruyo hah hah
    Cevapla