Hırvatistan tarih yazdı!

Dünya Kupası yarı finalinde uzatmalara giden maçta Hırvatistan, İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek, finalde Fransa'nın rakibi oldu.

Hırvatistan tarih yazdı!
Hırvatistan tarih yazdı!
GİRİŞ 11.07.2018 23:39 GÜNCELLEME 12.07.2018 02:22
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

FIFA 2018 Dünya Kupası yarı finalinde İngiltere ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Moskova'daki Luzhniki Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 120 dakika sonunda Hırvatistan 2-1'lik skorla kazandı.

İngiltere, 5. dakikada Kieran Trippier'in frikik golüyle 1-0 öne geçti. Hırvatistan, 68. dakikada Ivan Perisic ile eşitlik golünü buldu. 1-1 biten 90 dakikanın ardından Hırvatistan, 109. dakikada Mario Mandzukic ile finali getiren golü buldu.

 

 

İngiltere, 1990'dan sonra ikinci kez finale çıkma fırsatını kaybederken, Hırvatistan tarihinde ilk kez Dünya Kupası finaline yükseldi.

Hırvatistan ile Fransa arasındaki Dünya Kupası final maçı 15 Temmuz Pazar günü oynanacak. İngiltere ise Belçika ile 3'üncülük maçına çıkacak.

YORUMLAR 26
  • Malik KAPTAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim milli ruhu olmayan futbolculara ders olsun.
    Cevapla
  • Aynur 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kupasını inşallah Hırvatistan alacak. Yıkılsın Fransa da hepsi gibi Türkiye düşmanları layıklarını bulmuş olurlar..
    Cevapla
  • ADAMIN BİRİSİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yarı finali gördük dün gece Cüneyt Çakır iyi bir oyun sergiledi tebrikler ÇAKIR
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Kupayı Hırvatlar alır İnşallah kupayı Hırvatlar alınca Vidanın değeri en az 3 misti artar buda Beşiktaşımız'a Vidanın satışından kazanacağı para ile 2-3 tane ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu transferi demektir. Madem herkes ekonomi derdinde bizde ekonomi yapalım dedik ve elimizden duadan başka bir şey gelmediğinden Hırvatların kupayı alması için dua etmeye karar verdik.
    Cevapla
  • Halil61 5 yıl önce Şikayet Et
    Gönlüm Hırvatlardan yana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle