Roberto Martinez: Hayal kırıklığı...

Belçika Teknik Direktörü Roberto Martinez, yarı finalde Fransa'ya mağlup oldukları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Roberto Martinez: Hayal kırıklığı...
Roberto Martinez: Hayal kırıklığı...
GİRİŞ 11.07.2018 00:38 GÜNCELLEME 11.07.2018 00:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Belçika Teknik Direktörü Roberto Martinez, Dünya Kupası yarı finalinde Fransa'ya mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Roberto Martinez, ellerinden geleni yapsalar da hayal kırıklığına uğradıklarını dile getirdi.

Futbolcularının performansını değerlendiren Martinez, ''Detayların hakim olduğu bir oyundu. Çekişmeli ve sıkı bir maçtı. Belki de küçük bir açı bulacak, fırsatı değerlendirecek olan lehine dönecekti. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Futbolda bir takım kazanır, bir takım kaybeder. Önemli olan futbolcuların son saniyeye kadar ellerinden geleni yapmış olmalarıydı'' dedi.

Bu tip maçlarda bir kornerin bile fark yaratabildiğini söyleyen Martinez, ''1 korner bile oyunda fark yaratabilir. Dünya Kupası yarı finalinde bile. Hayal kırıklığına uğradık. Bir maçımız daha var. Oyuncularım, iyi bir başarıyla kupadan ayrılmayı hak ediyorlar. Üzgünüz, finale çıkmak istiyorduk. Oyuncularım konsantreydiler. Birlikteydiler. Neticeyi elde edemeyince üzülüyorsunuz. Turnuvayı iyi bir dereceyle bitirmeye çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten Fransa'ya karşı çok iyi oynadınız ama dediğiniz gibi futbol bu biri kazanır diğeri kaybeder
    Cevapla