Türk düşmanı Cem abarttı! "Sebebi Erdoğan'dır"

Almanya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndan elenmesinin yankıları devam ediyor. Dün bir programa konuk olan Cem Özdemir, Milli Takım'ın 'Erdoğan' yüzünden elendiğini söyledi

GİRİŞ 28.06.2018 14:13 GÜNCELLEME 28.06.2018 14:17
Bu Habere 346 Yorum Yapılmış

Almanya Dünya Kupası'ndan elenmesinin şokunu halen üzerinden atlatamadı. Şoku atlatamamak bir yana, sorunun nedenine ilişkin bir analiz yapmaktan geri duran Almanlar, topu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atmaya çalışıyor.

Onların başında da elbette azılı Türkiye düşmanı Alman Cem bulunuyor.

 

 

"ERDOĞAN YÜZÜNDEN ELENDİK"

ZDF Televizyonunda yayınlanan Markus Lanz'ın programında Dünya Kupası'nda alınan hezimet konuşuldu. Sonucu analiz edenler arasında da Alman Cem Özdemir vardı.

Özdemir alınan sonuca ilişkin kendinden beklenen yorumu yaptı ve "Almanya'nın elenmesinin sebebi Erdoğan'dır. Mesut ve İlkay ile fotoğraf çekildi ve bu durum milli takım oyuncularının moralini bozdu, bu yüzden iyi oynayamadılar." dedi.



Özellikle basının bu konuyu devamlı olarak haberleştirmesini eleştiren Özdemir, yaşanan olayın futbolun önüne geçitiği ve bu yüzden de takımın bütününün moralini, performansını etkilediğini belirtti.

FOTOĞRAF HAZIMSIZLIĞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Londra ziyaretinde gurbetçi futbolcular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan ile fotoğraf bir araya gelmişti.

Görüşmenin ardından Erdoğan futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirirken, İlkay ve Mesut'un Cumhurbaşkanı ile poz vermesi eleştiri konusu olmuştu. Öyle ki eleştiriler öyle aşırı noktasına ulaştı ve Mesut ile İlkay psikolojik linçe uğramıştı.

İki futbolcuya yönelik tepkiler de halen devam ediyor. Bunun son örneği de maç sonunda Alman taraftarların Mesut'a yönelik sözlü saldırılarıyla gerçekleşti.

YORUMLAR 346
  • AYH 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis bularinda aklinin 85% aldi, rüyasina bizim reis girmiyorsa bende hic bir sey bilmiyorum.
    Cevapla
  • muzaffer 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun reise fatih sultan mehmet gibi avrupa korku salıyor
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Türk Dünya'ya Bedeldir
    Cevapla
  • zalo han 5 yıl önce Şikayet Et
    çok eziksin cemoşşş
    Cevapla
  • aydinft 5 yıl önce Şikayet Et
    hayatta böyle insanlar olduğunu görünce hâline şükretmeyen insanlar ahmak olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle