Almanlar'dan skandal! Bunu da Erdoğan'a bağladılar

Güney Kore'ye 2-0 yenilip Dünya Kupası'ndan elenen Almanlar kime sataşacağını şaşırdı.

Almanlar'dan skandal! Bunu da Erdoğan'a bağladılar
Almanlar'dan skandal! Bunu da Erdoğan'a bağladılar
GİRİŞ 28.06.2018 09:47 GÜNCELLEME 28.06.2018 09:52
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Alman ZDF kanalı, Dünya Kupası'ndaki başarısızlığı Türk asıllı Alman futbolcular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesine bağladı.
 
ALAY KONUSU OLDULAR
 
ZDF kanalında, "İlkay ve Mesut'un Erdoğan'la çektirdiği fotoğraf sonrası Almanya düzgün oyun çıkaramadı" yorumu yapıldı. ZDF'nin bu haberine sosyal medyada tepki yağdı ve Almanlar adeta alay konusu oldu. Alman taraftarlar Erdoğan'la çekildikleri fotoğraf sonrası Mesut ve İlkay'a tepki göstermişti.

MAÇ BİTİMİNDE MESUT'A TACİZ

Güney Kore'ye grubun son maçında 2-0 mağlup olarak Dünya Kupası'na veda eden Almanya'da maç sonu yine skandal görüntüler vardı.



Mağlubiyetin ardından çılgına dönen taraftarlar hedef olarak Mesut Özil'i seçti. Yenilgiyi hazmedemeyen kızgın taraftarlar Mesut Özil'e sözlü tacizlerde bulundu. Mesut da aynı şekilde tribünlere dönerek tepkisini dile getirdi. Mesut Özil'i teknik ekip görevlileri yatıştırdı.



Öte yandan Löw, ağır yenilgi sonrası,"Şok oldum çünkü böyle mağlubiyeti asla beklemiyordum. Ders çıkarıp pişmanlık duymamız gereken bir durum." dedi.

YORUMLAR 55
  • Ulubeyli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun sorumlusu federasyon dünya kupasına başlamasına az bir süre kala ortamı gerti
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar kaybettimi sucu hep yabancilara atar biz bunlari 45 senedir yasiyoruz kendilerine hic suc yoktur bence yabancilar oynamamali issizlik arti bizde suc ev bulamaz bizde suc kari bulamaz bizde suc parasini carcur eder bizde suc basarisizliklari cirkinlestirir kendilerini
    Cevapla
  • man 5 yıl önce Şikayet Et
    uğursuz gelmiş
    Cevapla
  • Güney 5 yıl önce Şikayet Et
    Geriden gelen genç futbolcular seçimlerini bir daha gözden geçirmeliler...vatanlarının milli takımı her zaman daha iyidir.aksi durumda sığıntılıktan ileri geçemezler.ülke neresi olursa olsun.başarıda ses yok ama olası bir başarısızlıkta kötü olan suçlu olan sensin...
    Cevapla
  • LevRok 5 yıl önce Şikayet Et
    Löw iyi adamdir almanlarin yarisi ve medyasi fasistdir. Ilerde Rusyayla orayi ütüliyebiliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle