FIFA Xhaka ve Shaqiri için soruşturma başlattı!

FIFA Disiplin Komitesi, Sırbistan karşısındaki gol sevinçleri sebebiyle Granit Xhaka ve Xherdan Shaqiri hakkında disiplin soruşturması başlattı.

FIFA Xhaka ve Shaqiri için soruşturma başlattı!
FIFA Xhaka ve Shaqiri için soruşturma başlattı!
GİRİŞ 24.06.2018 00:50 GÜNCELLEME 24.06.2018 00:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

FIFA, Sırbistan maçında attıkları golden sonra Arnavutluk'un simgesi çift başlı kartal işareti yapan Granit Xhaka ve Xherdan Shaqiri hakkında disiplin soruşturması başlattı.

2018 FIFA Dünya Kupası'nda oynanan Sırbistan-İsviçre maçında, aslen Kosova Arnavutu olan Granit Xhaka ve Xherdan Shaqiri attıkları golden sonra çift başlı kartal işareti yaptı

Federasyon genel sekreteri Jovan Surbatovic, yaptığı açıklamada, her ikisi de aslen Kosova Arnavutu olan Xhaka ve Shaqiri'nin, İsviçre'ye galibiyeti getiren gollerini, Arnavutların sembolü olan kartal hareketiyle kutladıkları gerekçesiyle şikayette bulunduklarını açıklamıştı.

Kosova, 17 Şubat 2008'de Sırbistan'dan ayrılarak tek taraflı bağımsızlığını ilan etti. Sırbistan, 116 ülke tarafından bağımsız devlet olarak tanınan Kosova'yı hala kendi toprak parçası olarak görmeye devam ediyor.

YORUMLAR 1
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne var ki bunda ben anlamadım. Adam istediği gibi sevinir. Ahlaksızca bir hareket yapmadı ya! İsteyen haç çıkarıyor, isteyen de secde eder, isteyen kartal uçurur.
    Cevapla