Almanya'nın fahri kaptanı unvanına sahip olan Lothar Matthus,  Dünya Kupası'ndan sonra Mesut'un milli takımı bırakabileceğini de iddia etti.

Lothar Matthus, Özil'i eleştirdi!

Almanya'nın fahri kaptanı unvanına sahip olan efsane isim Lothar Matthus, Bild gazetesindeki yorumunda Almanya Milli Takımı için, "Kalp yok, sevinç yok tutku yok" eleştirisinde bulundu. Matthus, Meksika maçında Mesut Özil'in milli formayı severek giymediğini, takım oyunu isteği olmadığını ve kalpten oynamadığını söyledi. Lothar Matthus, aynı zamanda Dünya Kupası'ndan sonra Mesut'un milli takımı bırakabileceğini de iddia etti. 

Almanya Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, Rusya'da devam eden 2018 Dünya Kupası'nda F Grubu'ndaki ilk maçlarında Meksika'ya 1-0 mağlup olmalarının ardından cumartesi günü Soçi'de oynayacakları İsveç karşılaşmasının kendileri için final havasında olacağını belirtti. 

Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Meksika maçında takım olarak hatalar yaptıkları öz eleştirisinde bulunarak, "Artık daha iyi olmak zorundayız" ifadelerini kullandı. Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirdikleri için Almanya'da linç girişimine uğrayan Mesut Özil ve İlkay Gündoğan, Dünya Kupası öncesi oynanan hazırlık maçında da ıslıklanarak protesto edilmişlerdi. 

Yorumlar 46 Yorum Var
  • Orhan 30.06.2018 13:31
    Madem oynatmaknistemiyorlar islikliyorlar ne isin var alman takiminda..sen de oynama o kadar basit..Zaten kazadigin paralar sana yeter de artar bile..Bu kadar hakarete ıslıklara deger miydi alman milli takiminda oynamak..Bu ta sahsiyetsizik örnegi bence..ilk olsa anlarim son zamanlarda her yerde asagilaniyorsun dahaediye sürtünüp duruyon iste..Hatta mac ortasinda basip cikacaksin ki almanlara da tokat olsun..Sen zaten baska ulke takimlarinda oynuyorsun..Ekmegini almanlarmi veriyor
  • H. Ç 30.06.2018 03:31
    Arkadaşlar ben Mesut u tanıyorum, Türk milli takımını yavsak Fatih Terim engelledi.Görüşmeye geldiğinde bende sol ayak çok sana ihtiyacım yok diyerek geri gönderdi. Ondan sonra da Mesut Alman milli takımı seçti. Bu saatten sonra da zaten Türk milli takımında oynayamaz kurallar gereği. Yoksa Mesut çok isterdi oynamayı. Sizden bende de çok daha milliyetçi bir Kardeşim.
  • Burhan sert 28.06.2018 18:39
    Milli takımınız sizin olsun
  • Ozan elazig 25.06.2018 14:05
    Dunyanin paraisni ingilterede jaznaiyin birak almanlari akilli ol ennufak bir seyde goruyorsun seni ve ilkayi yerden yere vurdular eye beni dinliyorsaniz mesut ve ilkqy kardeslerim bitakin alman takimini.
  • Realist 23.06.2018 11:05
    Bu kadar basit, saygısız ve ucube düşüncelerle futbol ile siyaseti birbirinden ayırmaktan aciz alman futbol kamuoyunun Mesut Özil Kardeşimizden yüksek performans beklemesi densizliktir.
Daha fazla yorum görüntüle