Favori Brezilya'da şok kayıp!

2018 FIFA Dünya Kupası E grubunda Brezilya ve İsviçre, Rostov Arena'da karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Favori Brezilya'da şok kayıp!
Favori Brezilya'da şok kayıp!
GİRİŞ 17.06.2018 23:12 GÜNCELLEME 18.06.2018 02:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Son Dünya Kupası finalisti Brezilya, 2018 Fifa Dünya Kupası'na istediği gibi başlayamadı. Karşılaşma Zuber ve Coutinho'nun bulduğu gollerle 1-1 sonuçlandı.

Maça oldukça istekli ve hırslı başlayan Brezilya, ilk çeyrekte rakibine gözle görülür bir üstünlük kurdu ve dakikalar 20'yi gösterdiğinde Coutinho'nun golüyle 1-0'lık üstünlüğü sağladı.

 

 

İkinci yarı orta derece bir tempoyla başladı ve İsviçre Brezilya'da yakaladığı boşluğu iyi kullanarak Zuber ile durumu 1-1'e getirdi. Bu skor aynı zamanda maçın sonucunu tayin etti.

E grubu 2. maçında Brezilya, 22 Haziran Cuma günü Kosta Rika ile karşı karşıya gelecek. İsviçre ise aynı gün Sırbistan ile karşılaşacak.

YORUMLAR 16
  • misafir8 5 yıl önce Şikayet Et
    bu işlerbir telefona bakıyor anlaşılan. Türkiye olarak bu konuda Dünya devletiyiz. :)
    Cevapla
  • caner 5 yıl önce Şikayet Et
    fifanın yönetim kurulu başkanı da isviçreli olunca...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    golden önce faul var ama Brezilya da strese gelemiyor
    Cevapla
  • Tarafsız 5 yıl önce Şikayet Et
    bana göre bu VAR sistemi de hikaye, isviçre'nin attığı golden önce faul var hakem gözünün önündeki itmeyi görmediği gibi videodan tekrar incelemek bile istemedi,ayrıca videonun başındakiler uyarmadılar enteresan,Brezilya'nın penaltısını es geçtiler oda ilginç, ama şöyle bir şey var Dünya Futbolunun başındaki adam İnfantino İsviçre'li ve maçı seyrediyordu bilmem anlatabildim mi. Bence futbol temiz bir oyun değil.
    Cevapla
  • Yalanmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Birezilya havalandi balon gibi, Halen Pele takimda saniyorlar. kimi kaldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle