Merkel'den Mesut ve İlkay açıklaması

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Alman taraftarların hazırlık maçında ıslıkladığı İlkay Gündoğan ve Mesut Özil'e destek çıktı.

Merkel'den Mesut ve İlkay açıklaması
Merkel'den Mesut ve İlkay açıklaması
GİRİŞ 11.06.2018 01:07 GÜNCELLEME 11.06.2018 02:25
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Almanya Milli Takımı'nın oynadığı hazırlık maçlarında taraftarlar tarafından ıslıklanan İlkay Gündoğan ve Mesut Özil için son açıklama Angela Merkel'den geldi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirmeleri sebebiyle uzun süredir tepkilere maruz kalan İlkay Gündoğan ve Mesut Özil, Almanya'nın oynadığı Avusturya ve Suudi Arabistan hazırlık maçlarında Alman taraftarlar tarafından ıslıklandı.

 

 

"TARAFTARLAR DESTEK VERMELİ"

Konu hakkında açıklama yapan Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Bence İlkay ve Mesut bu fotoğrafın sonuçlarını düşünemedi. Ancak artık onlara iyi davranmamız gerekiyor. Onlar takımın bir parçası ve taraftarlar destek vermeli" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 46
  • bir fakir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar alman vatandaşı olabilir ama Türk ler sonuçta Türkiye cumhurbaşkanı ile fotoğraf da çektirir görüşür de size ne kardeşim. İlkay ile mesut a yakışan çekip gelmek gerçekten de zor olabilir aileleri akrabaları orada ama yapmaları gereken bence de çekip gelmeleri. Geldiklerinde devlet nişanı verileceğini hükümet yetkilileri açıklasın çocuklar gelsinler...
    Cevapla
  • gürbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    türkler olmadan siz bir hicsiniz hic
    Cevapla
  • Ağrılı 5 yıl önce Şikayet Et
    Tramp yada netenyahı ile çekmiş olsalar şimdi kahraman ilan edilirlerdi Ama foto müslüman bir lider le olunca Alman ıslıklar
    Cevapla
  • Kenan Çelik 5 yıl önce Şikayet Et
    İki yüzlü sahtekar
    Cevapla
  • Turan Bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Lafa bak hizaya gel...!!!! Bayan Merkel buyurmuş ki : "Bence İlkay ve Mesut bu fotoğrafın sonuçlarını düşünemedi. Ancak artık onlara iyi davranmamız gerekiyor. '' Mesut ve İlkay eğer sizlerde gerçekten SAĞLAM BİR TÜRK DAMARI VARSA ne yapmanız gerektiğini eminim bilirsiniz..!!!!!! BİR PASAPORT İÇİN BU KADAR AŞAĞILANMAYA DEĞER Mİ..????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle