Prens Selman açıkladı: Tüm borçlarınızı siliyorum!

Suudi Arabistan’ın Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, ülkenin tüm futbol kulüpleri ve milli takımının dış borçlarını şahsen kapatacağını açıkladı.

Prens Selman açıkladı: Tüm borçlarınızı siliyorum!
Prens Selman açıkladı: Tüm borçlarınızı siliyorum!
GİRİŞ 24.05.2018 10:43 GÜNCELLEME 24.05.2018 11:53
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Arab News'in haberine göre Prens Muhammed bin Selman, ülkenin tüm futbol kulüpleri ve milli takımlarının dış borçlarının kapatılması ve önümüzdeki sezonun harcamaları için 340 milyon dolar ayıracak.

Suudi Arabistan milli takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası grup müsabakasında Rusya'nın rakibi olacak. İki takım, 14 Haziran'da turnuvanın açılış maçında Moskova'nın Lujniki stadyumunda karşılaşacak.

 

 

YORUMLAR 48
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    rezalat ve maskaralik . müslüman ülkeleri birlestirecek mezhep ve milletcilik den kurtacak ve bu ülkeleri eline gecicerek bi lider lazim .
    Cevapla
  • adsız 5 yıl önce Şikayet Et
    hazır el atmışken kardeşin israilede bi yardım yapıver..ne olduğu belirsiz suudi yahudistan
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    müslüman olıcakalr bide. milletin parasıyla futbol sektörünün borçlaronı temizliyor kulup sahipleri ceplerine attıkları paralarla yedikleri önünde yemedikleri arkalarında millette çocuğumzun karnını doyuralım şükür der. islam böyle olmuş. allahım şu fani dünyaya kıyameti tez getir ya rabbim insanlık aç gözlü olmuş para için islamı satıyorlar
    Cevapla
  • öten horoz 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten futbol cinema milleti uyutmaya yarayan ergümanlar. devam durmak yok sen azdıkca allahın azabı erken gelecek.
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen ancak top peşinde koşarsın müslüman kardeşinin kanı akıtılıyo çocukları öldürülüyo Filistin de sen nasıl bir din kardeşi nasıl bir pirenssin sen sadece yemeyi mi bilirsin gezmeyemi eylenmeyimi sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle