3. Lig'e çıkan takımlar belli oldu!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) play-off maçları oynandı ve 3. Lig'e çıkan ekipler belli oldu.

3. Lig'e çıkan takımlar belli oldu!
3. Lig'e çıkan takımlar belli oldu!
GİRİŞ 22.04.2018 17:42 GÜNCELLEME 22.04.2018 17:47

Gebzespor TFF 3. Lig'de

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. kademe play-off müsabakasında Gebzespor, Altınova Belediyespor'u 1-0 yenerek TFF 3. Lig'e çıktı.

 

BAL'da gruplarını ilk sırada bitiren takımlardan Gebzespor ile Altınova Belediyespor, Yeni Eskişehir Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Gebzespor, Oğuz Başaran'ın 90+3. dakikada attığı golle müsabakayı 1-0 kazandı. Bu sonuçla Gebzespor TFF 3. Lig biletini alırken, sahadan mağlup ayrılan Altınova Belediyespor ise umutlarını 2. kademe play-off maçına bıraktı.

Karşılaşmanın ardından Gebzesporlu teknik heyet ve futbolcular, sahada büyük sevinç yaşadı, başarılarını kendilerini destekleyen taraftarıyla kutladı.

Fatsa Belediyespor TFF 3. Lig'de

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. kademe play-off müsabakasında Fatsa Belediyespor, Artvin Hopaspor'u 2-1 yenerek TFF 3. Lig'e çıktı.

BAL'da gruplarını ilk sırada bitiren takımlardan Artvin Hopaspor ile Fatsa Belediyespor, Malatya'daki Yeni Malatya Stadı'nda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın 55. dakikasında Artvin Hopaspor, Mustafa Özkaya'nın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.

Müsabakanın 68. dakikasında Rıdvan Sönmez'in golüyle skora dengeyi getiren Fatsa Belediyespor, 82. dakikada Recep Yaşar'ın kaydettiği golle müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.

Fatsa Belediyespor'da Gökhan Sipki 53, Rıdvan Sönmez ise 90+7. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Fatsa Belediyespor, TFF 3. Lig biletini alırken, Artvin Hopaspor ise umutlarını 2. kademe play-off maçına bıraktı.

Karşılaşmanın ardından sahada büyük sevinç yaşayan Fatsa Belediyespor'un teknik heyet ve futbolcuları, başarılarını taraftarıyla kutladı.

Şile Yıldızspor TFF 3. Lig'de

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. kademe play-off müsabakasında Şile Yıldızspor, Alibeyköyspor'u 2-0 yenerek TFF 3. Lig'e çıktı.

BAL'da gruplarını ilk sırada bitiren takımlardan Şile Yıldızspor ile Alibeyköyspor, Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Şile Yıldızspor, Birol Öztürk'ün 12 ve 40. dakikalarda attığı gollerle müsabakayı 2-0 kazandı. 

Bu sonuçla Şile Yıldızspor, 3. Lig biletini alırken, sahadan mağlup ayrılan Alibeyköyspor ise umutlarını 2. kademe play-off maçına bıraktı.

Karşılaşmanın ardından sahada büyük sevinç yaşayan Şile Yıldızspor'un teknik heyet ve futbolcuları, başarılarını taraftarıyla kutladı.

Serik Belediyespor 3. Lig'e yükseldi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play-Off maçında Ödemişspor'u 5-0 farklı mağlup eden Serik Belediyespor, adını 3'üncü Lig'e yazdırdı. Muğla Atatürk Stadı'nda iki takım taraftarının tıklım tıklım doldurduğu tribünler önünde oynanan maçta Serik'in gollerini 18'inci dakikada Mirlan, 24 ve 56'ncı dakikalarda Toma, 25 ve 36'ncı dakikalarda ise Güven attı. Akdeniz temsilcisi, 90 dakikanın ardından 3'üncü Lig'e çıkışını taraftarlarıyla birlikte kutladı.


Ligde 8'inci Grubu lider tamamladıktan sonra Play-Off etabında ilk maçı kaybedip fırsat tepen Ödemişspor, 25 yıl sonra 3'üncü Lig'e dönmek için son kozunu Kırşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen 5'inci Grup lideri Nevşehirspor'la oynayacak. Tarafsız sahada yapılacak maçın yeri ve saati Futbol Federasyonu tarafından hafta içinde açıklanacak.

Mücadeleyi kazanan taraf 3'üncü Lig hedefine ulaşırken mağlup takım ise Bölgesel Amatör Lig'de kalacak.