Bahçeli: Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum...

MHP'nin Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, olaylardan dolayı tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle, ilgili, "Şenol Güneş'e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Arayarak geçmiş olsun dileklerimi bildirdim. Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum, Beşiktaş sahadan kaçmaz!" dedi.

GİRİŞ 21.04.2018 16:15 GÜNCELLEME 21.04.2018 16:16
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

MHP'nin Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli, olaylı derbiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Bahçeli "Derbiyi izleme imkanı bulamadım çünkü erken seçim çalışmalarından ötürü partide yoğunluğumuz vardı. Maçı takip edemedim ancak Beşiktaş'ın hocası Türkiye'nin hocasıdır. Milli Takımı dünya üçüncülüğüne taşımış bir isimdir. Kendisine yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şenol Güneş'i de arayarak geçmiş olsun dileklerimi bildirdim. Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum, Beşiktaş sahadan kaçmaz!" dedi.

 

 

YORUMLAR 47
  • Fayih1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Reisimiz bu Şenol u tanımadığınızı düşünüyorum. Bu Şenol denen üç kâğıtcı Fenerbahçe düşmanı bir şahıstır. Sizin taraftarı olduğunuz takımın hocası olabilir ancak bizim için koca bir hiçtir. Saygılar
    Cevapla
  • ahirzaman 5 yıl önce Şikayet Et
    o zaman volkanda yürüsün elini kolunu kaldırarak taraftarın üstüne. göreceğim ben statta ne kadar koltuk varsa volkanın kafasına atarlarmı atmazlarmı.Sakince dursun da görelim beşiktaş taraftarını. HİÇ BİR OYUNCU TARAFTARA CEVAP VERİP ONLARIN ÜSTÜNE YÜRÜYÜP TAHRİK EDEMEZ. beşiktaş zaten 2.yarıya tahrik için çıktı. yenilmemek için bahaneyi buldu kaçtı.
    Cevapla
  • hadi 5 yıl önce Şikayet Et
    hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Cevapla
  • mesut 5 yıl önce Şikayet Et
    Birisi b.münihmi dedi yok liverpoolmuş o ya EZİKTAŞ
    Cevapla
  • fatih celik 5 yıl önce Şikayet Et
    gorduk
    Cevapla
  • ist34 5 yıl önce Şikayet Et
    benim beşiktaşı tutmam sebebim bir adet anahtarlıktı,hiç-bir takımın armasında türk bayrağı yoktu bir tanesi hariç BEŞİKTAŞ
    Cevapla
  • omerekremFB 5 yıl önce Şikayet Et
    Bursaspor u unutma karrrdees
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle