Ajan krizinde ortalığı karıştıracak iddia!

İngiltere ile Rusya arasında yaşanan ajan krizi sebebiyle bazı ülkelerin Rusya’da yapılacak olan Dünya Kupası’na katılmayacağı iddia ediliyor.

Ajan krizinde ortalığı karıştıracak iddia!
Ajan krizinde ortalığı karıştıracak iddia!
GİRİŞ 27.03.2018 19:27 GÜNCELLEME 27.03.2018 19:36
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

İngiltere ile Rusya arasında yaşanan ajan krizi nedeniyle ülkelerin Rus diplomatları sınır dışı etmesinin ardından, İzlanda Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupasına katılmayacağını duyurdu.

'BAZI ÜLKELER DÜNYA KUPASI'NA KATILMAYACAK'

Rusya’ya olan yaptırımlarını artırmak isteyen diğer ülkelerin, bu yıl Haziran ayında Soçi'de gerçekleştirilecek olan dünya kupasına olan katılımlarını iptal edebilecekleri iddia ediliyor.

Öte yandan, ülkesinde yaşayan 2 Rus diplomattan 7 gün içerisinde ülkeyi terk etmesini isteyen Avustralya ise yaptırımları artırmak için Dünya Kupasına katılmaktan vazgeçmeyi düşündüklerini doğruladı. Basına açıklama yapan Avustralya Dışişleri Bakanı Julie Bishop, “Uygulamayı düşündüğümüz çeşitli yaptırımlar var, Dünya Kupası da bunlardan biri olabilir” şeklinde konuştu.

 

 

Spora siyaset karışmamalı”

Portekizli eski futbolcu Nuno Gomes ise sosyal medya hesabından, Dünya Kupa’sının gerçekleşeceği Soçi stadyumunda çektiği fotoğrafları paylaşmasının yanı sıra Rus medyasına “Spora siyaset karışmamalı” şeklinde açıklamada bulundu.  

YORUMLAR 72
  • bunu da yaptınız 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kupası yapılmaz ,düzenlenir ( ing : to organize ) ..Özen gösterin TÜRKÇE'ye.
    Cevapla
  • erkan harman 6 yıl önce Şikayet Et
    gercekten boyle bi senaryo varsa fifa nin artik tarafsizligini gosterip katilmayacak ulkeleri birdaha hic bir organizasyona almamasi gerekiyo
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Organizasyonu sabote edip rusya'yı gayrimeşru bir casus devlet olarak kamuoyu oluşturmak amacıyla, ingiliz istihbaratı tarafından öldürülmüşlerdir. Rysya'dan yana taraf olmalıyız
    Cevapla
  • temel 6 yıl önce Şikayet Et
    kraliçenin sömürgeleri. izlanda ve avusturalya konuştuğuna göre kanadayı bekliyoruz. biz de ingiltereye karşı rusyayı tutuyoruz
    Cevapla
  • del toro 6 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz oyunları yine başladı... Dünyayı karıştıran tek ülke İngilteredir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle