Ankaragücü-Adanaspor maçı yarıda kaldı

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasındaki MKE Ankaragücü-Adanaspor maçı, elektrik kesintisi nedeniyle tatil edildi.

Ankaragücü-Adanaspor maçı yarıda kaldı
Ankaragücü-Adanaspor maçı yarıda kaldı
GİRİŞ 08.03.2018 20:04 GÜNCELLEME 08.03.2018 22:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşma, 10. dakikada şehir şebekesinden gelen elektrikte kesinti yaşanması nedeniyle yaklaşık 10 dakika durdu.

Stat jeneratörünün devreye girmesiyle devam edilen karşılamanın 33. dakikasında, Yusuf Abdioğlu MKE Ankaragücü'nü 1-0 öne geçirdi.

 

 

Fakat 40. dakikada bu sefer jeneratörde yaşanan problem nedeniyle elektrikler gidince maç tekrar durdu.

Maçın hakemi Bülent Birincioğlu, takımları soyunma odasına gönderdi. Prosedür gereği 20 dakika bekleyen Birincioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle yaptığı görüşmenin ardından karşılaşmayı tatil ettiğini duyurdu.

TFF'DEN AÇIKLAMA

TFF'den yapılan açıklamaya göre, hakem Bülent Birincioğlu'nun 40. dakikadaki elektrik kesintisi sebebiyle tatil ettiği karşılaşma, kaldığı dakika ve şartlarla yarın saat 14.30'dan itibaren devam edecek.

Ayrıca maçın ertesi güne kalmasından dolayı 11 Mart Pazar günü saat 15.30'da oynanması gereken Adanaspor-Balıkesirspor Baltok müsabakası 12 Mart Pazartesi günü saat 15.30'a, 16 Mart Cuma günü saat 18.00'deki Çaykur Rizespor-Adanaspor müsabakası ise 17 Mart Cumartesi günü saat 13.00'e alındı.

YORUMLAR 6
  • Seyfullah 6 yıl önce Şikayet Et
    İslama uygun konuşmak ne zamandan beri insanlari islamdan uzaklaştırmak oldu.İslamda futbol yoktur ama spor yapmak vardır ve bu sünnetir.Ama günümüzde futbol bir spor oolmaktan çıkmıştır maalasef. Çünkü futbol veya bu takımlar için dostluklar yada düşmalıklar yapılmıyormu yada bu takımlar için gerektiğinde can verilmiyormu . Simdi belikide bu yaruma saçma diyecekler .Ama kim bunu iddia ederse islama göre konussun ,kafasına göre değil...
    Cevapla
  • eray akalın 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne üzücü bi olay.Vah vah...Neyse işin doğrusunu yazıyım.Futbolun islamda yeri yoktur.Futbol ve macı takip etmek insanın beynini gereksiz yere meşgul edip,onu hayırlı işler yapmaktan alıkoyabilir.Alıkoyabilmesi başka tabi,kafirlerin icadını kendine gelenek edinmek başka tabi.
    Cevapla
  • safa 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar inanmayın bunu yazan müslüman karşıtından başka biri değildir.Bizi kötüleyecek aklınca.
    Cevapla
  • Mehmet ali 6 yıl önce Şikayet Et
    yaa kafayımı yedin sen saçma saçma konuşma sapıtma. futbolun islamda yeri yokmuş .. cahil cahil konuşup insanları islamdan uzaklaştırma.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Melih iş başında; koltuk gitti ama ben burdayım :) çekerim fişinizi
    Cevapla
  • seyfullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbolun islamda yeri yeri yoktur elbette . Ama spor yapılması sünnettir. tabi yine islamın kuralları çercevesinde. Maalasef günümüzde futbol bir spor olmaktan çıkmış adeta bir din haline getirilimiş dostluklar düşmalıklar daha bir çok sey futbola göre yapılır hale gelmiş durumda. belki bu yorumdan sonra bu yazıyada saçma diyecekler ama kim bunu derse delilsiz söylemesin , yine islama göre söylesin, kafasına göre değil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle