Yok artık İsrail! Messi'ye 3 milyon dolar...

Arjantin-İsrail milli takımları 9 Haziran’da Ortadoğu ülkesinde karşılaşacak. Taraflar arasında varılan anlaşma uyarınca, Messi’nin sahada olma garantisi karşısında Tangocular’a 3 milyon dolar verilecek.

Yok artık İsrail! Messi'ye 3 milyon dolar...
Yok artık İsrail! Messi'ye 3 milyon dolar...
GİRİŞ 01.03.2018 16:18 GÜNCELLEME 01.03.2018 16:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Arjantin Milli Takımı, Dünya Kupası öncesi hazırlıkları kapsamında İsrail ile özel bir karşılaşma yapacak. İki ülkenin futbol federasyonlarının temsilcilerinin dün yaptıkları görüşmeden anlaşma çıktığı ve iki ülke milli takımlarının 9 Haziran’da İsrail’de karşı karşıya gelecekleri bildirildi. Tangocular, Dünya Kupası’nda İzlanda karşısında çıkacakları ilk maçın bir hafta öncesinde İsrail karşısında son sınavını verecek.   
 
En az 60 dakika sahada olacak

İsrail basınına göre, iki ülke federasyonu arasında varılan anlaşma uyarınca, Arjantin Futbol Federasyonu bu maç için 3 milyon doları kasasına koyacak. Yine federasyonların anlaşması gereğince Lionel Messi, bu maçta en az 60 dakikada sahada kalacak. 
 
Önce Barcelona, sonra İsrail 

Tangocular Rusya’daki dev turnuva öncesinde Barcelona’da kampa girecek. Ardından buradan üç saatlik bir uçak yolculuğuyla Ortadoğu ülkesine geçecek. İsrail’deki karşılaşmanın ardından kafile Rusya’ya geçerek, 14 Haziran’da başlayacak Dünya Kupası öncesi kalacağı yere yerleşecek. 
 
Kudüs ziyareti de programda 

Karşılaşma ya Kudüs ya da Haifa şehrinde düzenlenecek. Arjantin Milli Takımı, yapacağı hazırlık maçı çerçevesinde Kudüs ziyaretinde de bulunacak. Tangocuların yıldız isimlerinin şehirdeki kutsal mekanları ziyaret etmesi bekleniyor. Arjantin daha önce de Dünya Kupaları öncesinde bir çok kez İsrail’in yolunu tutmuş, Messi ayrıca Barcelona ile de ziyaretler gerçekleştirmişti. (Milliyet)

YORUMLAR 15
  • Hyr 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu şike olur. Verelim parayi.istediğimiz futbolcuyu ekarte edelim.
    Cevapla
  • Mehmet Akif 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu Messi'ye kanım hiç ısınmadı nedense.
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Arjantin’de. Çok yahudi var İsrail’de bir yahudi ülkesi olduna ğöre bunun abartilcak hiç bir yani yok futbol ayrı politika ayri bunlar bir biri ile kıyaslanmaz
    Cevapla
  • Turkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafaya bak
    Cevapla
  • Gurbetçi66 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Barçalı futbolcuların ağlama duvarında resimleri var. Barça 2013 te Kudüs ziyaretinde tüm takım ağlama duvarının önünde resim çekildi. Neymar'ında böyle bir karesi var. Messi yada Neymar yahudi falan değil sadece yalakalık yapmışlar tüm takım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle