Türk futbolcu DEAŞ'e katılıp öldü!

Burak Karan, U 16 ve U 17 Almanya Milli takımlarında şimdinin birçok yıldızı ile aynı kadroda oynarken, daha sonra ani bir kararla terör örgütü DEAŞ'e katıldı.

Türk futbolcu DEAŞ'e katılıp öldü!
Türk futbolcu DEAŞ'e katılıp öldü!
GİRİŞ 17.01.2018 14:59 GÜNCELLEME 17.01.2018 14:59
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Burak Karan, U 16 ve U 17 Almanya Milli takımlarında şimdinin birçok yıldızı ile aynı kadroda oynarken, daha sonra ani bir kararla terör örgütü DEAŞ'e katıldı. Bu şoke yaratan olayın hikayesini sizlerle paylaşalım.

1987 yılında Almanya'da doğan Burak Karan, Bayer Leverkusen altyapısında futbola başladı. Defans bölgesinde oynayan oyuncu, daha sonra performansı ile Almanya alt yaş milli takımlarına seçildi.

Burak Karan'ın da forma giydiği takımda Dennis Aogo, Kevin Prince Boateng ve Sami Khedira gibi yıldızlar vardı ancak, futbolcunun hayatı birden değişti.

19 yaşında ciddi bir diz sakatlığı yaşayan ve futbolu bırakan Burak Karan'ın bir anda okuduğu kitapların da etkisiyle düşünceleri değişti.



Elindeki parayla önce Suriye'ye ilaç ve yardımı yapan Burak Karan, daha sonra abisi Mustafa Karan'ın verdiği röportajda anlaşıldığı üzere çok daha kötü bir şey yapmıştı:

20 yaşında Aachen'de top oynarken bir anda eşi ve çocuklarını da alıp Kuzey Afrika'ya giden Burak Karan, orada terör örgütleri tarafından eğitim aldı.

Almanya polisi de Burak Karan'ın El Kaide bağlantısını araştırırken, 2013'te Burak Karan'ın izine ulaşıldı. Türkiye sınırında DEAŞ saflarında savaşan bir dönemin futbolcusu, yapılan bir bombalı saldırı sonucu öldü. (Sporx)

YORUMLAR 30
  • Tuncay 6 yıl önce Şikayet Et
    Garibim cennet beklerken cehenneme odun olmuş.
    Cevapla
  • bay x 6 yıl önce Şikayet Et
    ateşi bol olsun
    Cevapla
  • Mesut 6 yıl önce Şikayet Et
    Geber it.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    onun sadece adı Türk adı.gerisi Alman
    Cevapla
  • tek gercek allah 6 yıl önce Şikayet Et
    gebermiş okadar cehennemi merak etmis ve cehennemi kazanmış ne diyeyim cehennemin dibine kadar yolunuz var
    Cevapla
  • bir garip yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    kardeş kimin cennete kimin cehenneme gideceğini Allah c.c. bilir ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle