Eboue anlattıklarıyla bir kez daha yürek burktu!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla olay yaratan Eboue eski takımı Arsenal'in maçını izlemek için mekana gittiği bir anısını paylaşarak, bir kez daha yürek burktu.

Eboue anlattıklarıyla bir kez daha yürek burktu!
Eboue anlattıklarıyla bir kez daha yürek burktu!
GİRİŞ 26.12.2017 12:28 GÜNCELLEME 26.12.2017 14:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İngiltere'de yayın haklarını elinde bulunduran yayıncı kuruluşun dekoderini, parası yetmediği için alamadığını söyleyen Emmanuel Eboue, Arsenal-Everton maçı sırasında başından geçenleri şöyle anlattı:

'Mekanda gizlice maçı izledim'

"Enfield'da bir mekana gittim. Giderken tanınmamak için yüzümü kapattım. Etrafımda hep Arsenal taraftarları vardı. Ancak orada oturanın ben olduğumu anlayamadılar. Oturdum, içecek aldım ve maçı izledim. Kapşonu kafamdan hiç çıkarmadım, eğer bunu yapsam Arsenalliler beni hemen tanırdı".

'Beni gördüklerinde şok olabilirler'

Emmanuel Eboue aktif futbolculuk hayatını henüz sonlandırmadığını da belirtti: "Biraz sıkılgandım, o güne kadar hiç başka mekanda maç izlememiştim. Maçları ya evimde ya da bir arkadaşın evinde izlerdim. Eğer futbolu bıraktığımı açıklamış olsam o zaman tamam, taraftarların beni mekanda görmesi sorun olmazdı. Ancak bazı taraftarlar Eboue'nin hala futbol oynadığını bilirken olmazdı. Beni gördüklerinde şok olabilirlerdi".

'Sen Eboue'sin dediklerinde, yalan söylüyorum'

Londra Enfield'daki evinin yakınlarında bir parkta çalışmalarını bireysel sürdürdüğünü aktaran Eboue, "İnsanlar toplu taşıma araçlarında beni tanıyabiliyor. Böyle olduğu zaman onlara yalan söylemek zorunda kalıyorum. sen Ebouesin dediklerinde 'hayır ben o değilim, karıştırıyorsunuz' diyorum. Biraz utanıyorum, yalan söylemek zorunda kalıyorum" dedi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 14
  • xxxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Napalim yani para toplayip sana mi verelim..Yuru git isine..Dunya nin parasini kazandin..Hatta Gs de son senende bile hic oynamadan milyonlari alip gittin..o zaman hic vicdanin sizlamadimi haketmedigin parayi alip giderken...!!
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    yardım mı istiyor ne anlamadım
    Cevapla
  • xyz 6 yıl önce Şikayet Et
    gir bir ise calis gazete tv gezerek dilenci gibi dolanma. yok maca gidiyormusta yuzunu gizliyormusta yok yayinci kurulusun parasini verememiste hicmi gururun yok bunlari anlatiyorsun diye sorarlar adama.
    Cevapla
  • Kara 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah verir dener, bir de Alır dener...
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    zenginken fakirleri hatirliyor muydu ? o zamanlar zekat veriyorsa allah ona yardim etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle