Uğur Boral itirafçı oldu! Tek tek isim verdi

FETÖ’nün futbol yapılanması soruşturmasında gözaltına alınan eski milli futbolcu Uğur Boral itirafçı oldu. Önemli isimler veren Boral, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Uğur Boral itirafçı oldu! Tek tek isim verdi
Uğur Boral itirafçı oldu! Tek tek isim verdi
GİRİŞ 26.12.2017 09:35 GÜNCELLEME 26.12.2017 09:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

FETÖ’nün futbol dünyasındaki yapılanmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında eski Başakşehir ve Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün gözaltına alınmıştı. ByLock’çu olduğu belirlenen İrtegün örgütle olan bağını ve futbol dünyasına ilişkin çok kritik bilgiler verdi.

UĞUR BORAL İTİRAFÇI OLDU, TEK TEK ANLATTI

Bekir’in ismini verdiği diğer iki isimden birisi Uğur Boral diğeri ise şu an Başakşehir’de oynayan milli futbolcu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Boral FETÖ ile bağlantısını tek tek anlatarak itirafçı oldu. Boral emniyette verdiği ifade de 2003 yılında Gençlerbirliği’nde oynadığı sırada FETÖ ile tanıştığını, sohbetlerine katıldığını söyledi. Boral kendi döneminde sohbetlere gelen futbolcuların adını tek tek verdi.

BANK ASYA’YA 950 BİN LİRA YATIRMIŞ

Boral’a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün finans ayağı olan Bank Asya’ya 17-25 Aralıktan sonra 950 bin lira para yatırdığı ileri sürüldü.

İKİSİ FENERBAHÇE'DE OYNUYOR

İrtegün’ün ifadeleri kapsamında kaleci Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol tutuklanarak cezaevine konuldu. Bekir İrtegün savcıya 4 ünlü futbolcunun ismini verdi. Bu futbolculardan ikisi hala Fenerbahçe’de oynuyor. Ünlü futbolcular bir defa örgütün sohbetine katılmış. İki ismin terör örgütüyle başka bir ilişkisi tespit edilemedi. Bu yüzden soruşturmada şüpheli olmayacakları öğrenildi.

FUTBOL İMAMINA BAĞLI ÜÇ AYRI İMAM

Futbol imamı Ali Şenel’e bağlı 3 ayrı imamın da olduğu iddia edildi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Anadolu kulüpleri ile Amatör Futbol kulüplerin ayrı ayrı imamların olduğu ileri sürüldü. Futbolu yapılandıran imamlar özellikle transfer süreçlerinde devreye giriyor. Futbolcunun transfer olmadan önce uğrayacağı ilk durağın takımların imamları olduğu öne sürüldü. İmamlarının dördünün de Bylock kullanıcısı oldukları iddia edildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 8
  • sercan 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraya fetöcü diyenlere kapak olsun en çok fetöcü oyuncu fenerden geçmiş
    Cevapla
  • fatih dikmeci 6 yıl önce Şikayet Et
    ben demiyorum vallahi bana 90 larda maradona küçük dev adam dediler yıllarca amatör yıldız genç a takımda ama sıradan bile prof kulube gidemedik. ama ben ozamanda bu cemaatlerin alayına karşıydım her yerdede bağıra bağıra Kuran a dönün bırakın din tüccarlarını derdim. şimdi neden prof olamadık belli oldu hamdolsun. iyiki de olmamışız yoksa nasıl hesap verirdik Rabbime bu rezilliklerle
    Cevapla
  • Deniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar bu isler tahminlerle olmaz.bu sohbetlere herkes gitmiş olabilir,fakat burada önemli olan 17-25 aralık sonrası , bylock kullandigi veya bank asya para yatırıp yatırmadığı gibi kriterler.
    Cevapla
  • cüneyt beyaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonra türk futbolu neden bu halde ...
    Cevapla
  • neron 6 yıl önce Şikayet Et
    benim tahminim emre belezoglu
    Cevapla
  • Metin 6 yıl önce Şikayet Et
    Emre bile oraya gittiyse dini imaniicin gitmistir nereden bilirlerdiki oraya katilanlar böyle bir sey olacagini.
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    neron unutma Allah var Allah sevmiye bilirsin iftira cok kötü her şey ortada .
    Cevapla
  • eminhan karışmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 80
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle