Türkiye onu konuşuyordu! Helal olsun Hasan Şaş

Yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle intiharın eşiğine geldiğini açıklayan Galatasaraylı eski futbolcu Eboue'ye, Hasan Şaş'tan destek mesajı geldi.

Türkiye onu konuşuyordu! Helal olsun Hasan Şaş
Türkiye onu konuşuyordu! Helal olsun Hasan Şaş
GİRİŞ 24.12.2017 16:44 GÜNCELLEME 24.12.2017 16:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı taraftarlar, maddi anlamda çöküş yaşayan Emmanuel Eboue için sosyal medyada 'YalnızDeğilsinEboue' hashtag'iyle kampanya başlatarak, eski oyuncularına sahip çıkılması yönünde çağrıda bulundu.

"SENİ UNUTMADIK ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Taraftarın bu çağrısına yanıt, Eboue'nin Galatasaray'da oynadığı dönemde sarı-kırmızılı takımda antrenörlük yapan Hasan Şaş'tan geldi.

Şaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Seni unutmadık elimden geleni yapacağım" diyerek Fildişi Sahilli oyuncuya destek sözü verdi.

YORUMLAR 11
  • A.Colak 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes 1 lira versin Allah rizasi icin!!!
    Cevapla
  • akif 6 yıl önce Şikayet Et
    kadına verilen pozitif ayrımcılık hakları artık haddi hududu çok aştı.adam belli ki karısını sevmiş evlatlarını iyi yaşasın diye de eski karısına güvenmiş ne bvar yok onun üstüne tapulamış sonrada bu durum oluşmuş.şimdi tutup ileri geri yorum yapmanın mantığı nedir vicdan hiç mi kalmadı sizde.hemen yarışın eleştir durmadan eleştir birazcık akıl izan sahibi olun.tamam kadını biraz daha kollayalım ama bu kadar da olmaz bu davalarda mahkeme yasa hakim savcı daha başından akdını haklı sayıyor
    Cevapla
  • yoruma cevap 6 yıl önce Şikayet Et
    adamın hikayesine bak önce ona göre yorum yaparsın, yazık adamı eşi dolandırmış
    Cevapla
  • Yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    Iyi de kardesim hemen duygusala baglarsak bu adam milyon euro kazanmadimi yazanlardan hanginiz milyon euronuz var o zaman ayaginini yorganina gore uzatacaksin sen milyon eurodan intihara gelirsen dunyada milyarlarca insan intihar etmis olmaliydi ekomik sorundan
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir o mu çıktı adam. Sadece bir Hasan Şaş mı Dünyanın parasını alıyor o kadar takım arkadaşı var. Ayıp be ayıp!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle