Bosna basını Terim'in yeni takımını açıkladı!

Bosna Hersek basını, Fatih Terim"in Galatasaray'ın başına geçeceği için Bosna Hersek Milli Takımı hocalığını kabul etmediğini iddia etti.

Bosna basını Terim'in yeni takımını açıkladı!
Bosna basını Terim'in yeni takımını açıkladı!
GİRİŞ 09.12.2017 13:49 GÜNCELLEME 09.12.2017 13:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bosna Hersek Milli Takımı'nın başına geçmesi için Bosnalı yetkililerle masaya oturan Fatih Terim'le ilgili, bu ülkeden flaş bir iddia geldi. Bosna basını Terim ve federasyon arasındaki görüşmenin detaylarını yazdı.

Terim'in Galatasaray'la da görüştüğünü ve sarı-kırmızılı kulüp için efsane statüsünde olduğunu belirten haberde, "Galatasaray'ın mevcut teknik direktörü Tudor aslında çok iyi bir iş çıkarıyor. Ancak kulübün patronu ile anlaşmazlık yaşıyor ve bu yüzden kendisine başka bir iş bulması gerekebilir. Terim, Bosna'dan gelen teklifi kibarca geri çevirdi. Çok kısa bir zaman içerisinde Galatasaray'ın yeni hocası olacak" denildi.

YORUMLAR 15
  • ertugrul 6 yıl önce Şikayet Et
    tudor gitmez ise yonetim gider lider olamazsa yonetimin isi cok zor o yuzden fatih terim gelir lider olmasa bile siz istediniz biz aldik napalim der en azindan bir sebebi olur
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Tudoru size verelim fatihi biz alalim
    Cevapla
  • iyi iş? 6 yıl önce Şikayet Et
    Bosna basını da Tudor için iyi iş çıkartıyor demiş. hangi iyi iş? tüm derbilerde rezil olarak mı iyi iş?
    Cevapla
  • gariban ciftci 6 yıl önce Şikayet Et
    todor gider terim gelir gs daha da beter olur
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    ben fatih hocayı sürekli hücum anlayışından dolayı çok beğeniyorum galatasaraya gelmesini istiyorum ama bu sene sonuna kadar artık tudorla devam edilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle