İtirafçı oldu! Bütün FETÖ'cüleri açıkladı

FETÖ şüphelisi eski milli futbolcu Zafer Biryol'un, FETÖ'nün tüm spor yapılanmasını tek tek anlattığı ortaya çıktı.

İtirafçı oldu! Bütün FETÖ'cüleri açıkladı
İtirafçı oldu! Bütün FETÖ'cüleri açıkladı
GİRİŞ 04.12.2017 10:06 GÜNCELLEME 04.12.2017 10:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Futbolda FETÖ/PDY ilişkisini araştıran İstanbul Organize Suçlar ile Mücadele Şube ekipleri, itirafçı Bekir İrtegün'ün ifadelerini genişleterek ByLock kullanıcısı ve FETÖ bağlantılı futbolcular hakkında çalışma başlattı.
 
İlk olarak milli kaleci Ömer Çatkıç gözaltına alındı ve tutuklandı. Son operasyon ise Çatkıç ile birlikte sohbetlere katılan  milli futbolcu Zafer Biryol'a yönelik oldu. Biryol'un, ByLock kullanıcısı olması ve himmet vermesi nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi. Biryol'un, 17-25 Aralık sonrası FETÖ'nün Bank Asya'ya yönelik yaptığı çağrının ardından bankaya 800 bin TL yatırdığı ortaya çıktı. 
 
İTİRAF ETTİ 
 
Geçmişte Göztepe, Konyaspor, Fenerbahçe,  Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Mersin İdman Yurdu formalarını giyen Biryol, FETÖ'nün spor yapılanması içindeki tüm ilişkileri anlattı. Denetimli serbestlikle salıverilen Biryol'un itirafçı olduğu öğrenildi. Biryol'un FETÖ ile ilk temasının, bir arkadaşı kanalıyla 2001- 2002 yılında Göztepe Kulübü'nde futbol oynamaya başladığı sırada gerçekleştiği belirtildi. Biryol, örgütün  sohbet toplantılarına burada başladığını anlatırken, spor ahilerinin kendileri ile irtibatı kesmediğini de itiraf etti. 
 
Yapılan soruşturma kapsamında itirafçı olduğu için serbest bırakılan Biryol'un, kod isimleri ile birlikte bildiği şüphelileri anlattığı öğrenildi. Biryol, 'spor imamı'nın FETÖ'cü tüm futbolcular üzerinde etkili olduğunu da ifade etti.  (Habertürk)

YORUMLAR 4
  • Mahmud 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolcunun sadece figuran oldugunu dusunuyorum. Aga babalari cooooktan ucmustur
    Cevapla
  • Hüseyin Ensari 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür tutuklamalar ve söylemler tüm dernek ve vakiflari zan altında bırakıyor. Bu nedenlerle tutuklama olmaz. Bylok varsa yönetici ise tamam ama yok himmet verdi yok sohbete katıldı türü açıklamalar zarar veriyor ülkeyi içten çökertiyor. Böyle haberler yapmayın. Kimsenin kimseye güveni kalmıyor.....
    Cevapla
  • Ali Kılıç 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne tövbe'si bunlar cehenneme Kütük, Kütük
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Kullanildiniz, artık konuşun tövbe edin kurtulun.
    Cevapla