FIFA başkanı açıkladı! 'EURO2024 Türkiye'de...'

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Almanya ile birlikte 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday olan ülkemize destek verdi.

GİRİŞ 24.11.2017 10:11 GÜNCELLEME 24.11.2017 11:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

FIFA Zirvesi için İstanbul’a gelen Infantino, Türkiye’nin gerçek bir futbol ülkesi olduğunu ifade etti, “Kararı elbette UEFA verecek ama bence Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası’na güzel bir şekilde ev sahipliği yapabilir. Türkiye’de gördüklerimden çok etkilendim. Riva tesisleri harika, yatırımlar için teşekkür ediyorum” dedi.

FIFA’ya üye federasyonların başkan ve üst düzey yöneticilerini bir araya getiren FIFA Futbol Zirvesi dün İstanbul’da yapıldı. FIFA Başkanı Gianni Infantino ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in de katıldığı dev zirve Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleşti.
 

Gianni Infantino ve Yıldırım Demirören zirvenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. FIFA Başkanı, Türkiye’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Türkiye Futbol Federasyonu’na ve tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısı için TFF’yi ayrıca tebrik ederim. Riva’daki TFF tesislerini gezdim. Gerçekten çok güzel tesisler, çok etkilendim. Burada futbolun geleceği için çok güzel çalışmalar yapıldı. Her şey için TFF’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
FIFA Başkanı Gianni Infantino, Almanya ile birlikte 2024 Avrupa Şampiyonası’na aday olan Türkiye’nin dev organizasyonu yapabilecek güç, tecrübe ve tesislere sahip olduğunu dile getirdi. 

YORUMLAR 7
  • ottoman 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye böyle büyük bir etkinliği almasın çooook tehlikeli olur. Etrafımız ateş sarmalı.
    Cevapla
  • gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar biraz olsun olumlu yaklasmamiz lazim tamam cavurdan dost olmaz yada türkün türkden baska dostu yoktur gibi kavramlar bizi bir yere gitirmez. Bence iyi ve basarili bir lobby TFF. keske AB lede böyle olsak. aynisi onlar icinde gecerli Türk ve Islam düsmanligindan vazgecmeleri lazim ve Tarihi artik bir kenara atip ileriye bakmak lazim.
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Paralarımızı anlık geçici tuzak organizasyonlara harcamayalım. O devasa bütçeleri kalıcı turistik bölgelere harcasak sürekli turist çekeriz.
    Cevapla
  • halici 6 yıl önce Şikayet Et
    bir parmak bal
    Cevapla
  • öztürk 6 yıl önce Şikayet Et
    bu açıklamaları Türkiye de ikin yapıyor, tabi ki biz de yemiş numarası yapıyoruz. Her zaman ki gibi ağzımıza bir kaşık bal çalıp bildiklerini yapacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle