Firari hain Hakan Şükür bunu da yapmış!

Firari FETÖ'cü hain Hakan Şükür'ün Yavuz Sultan Selim'in kaftanını çalmaya kalkıştığı ortaya çıktı.

Firari hain Hakan Şükür bunu da yapmış!
Firari hain Hakan Şükür bunu da yapmış!
GİRİŞ 23.11.2017 20:13 GÜNCELLEME 23.11.2017 20:14
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

UTGAM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yılmaz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türkçe olimpiyatlarını kara para aklama mekanizması olarak kullandığını söyledi. Yılmaz ayrıca, Yavuz Sultan Selim'in kaftanını Hakan Şükür'ün Türkiye'den çalıp Amerika'ya götürmeye çalıştığını aktardı.

Polis Akademisi Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Araştırmaları Merkezi(UTGAM) Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Levent Yılmaz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkçe olimpiyatlarını kara para aklama mekanizması olarak kullandığını söyledi.

UTGAM tarafından düzenlenen "Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ" temalı "2'nci Uluslararası Güvenlik Sempozyumu", Antalya'da bir otelde sürüyor.

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak'ın moderatörlüğünde, UTGAM Müdür Yardımcısı Yılmaz, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, gazeteci Nedim Şener, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ramazan Dinç'in katılımıyla panel düzenlendi.

ŞOK HAKAN ŞÜKÜR DETAYI!

Yavuz Sultan Selim'in kaftanını Hakan Şükür'ün Türkiye'den çalıp Amerika'ya götürmeye çalıştığını dile getiren Yrd. Doç. Dr. Yılmaz, "Yavuz Sultan Selim'in önemi, Türk ve İslam tarihinde halifeliği Osmanlı'ya yeniden kazandıran padişahtır. Eğer örgüt 15 Temmuz'da başarılı olup, kaftan çalınıp ulaştırılsaydı, FETÖ'nün başı kaftanı giyerek, Türkiye'ye döneceği yönünde ciddi şüpheler var." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 55
  • ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    seni kullanan isral pkk den veya taşeron örgütlerin devamsın utaaan yazıklar olsun senin takas edilen sahtekar hocanın devamısın ülkende kazandığın menfaat bitti haram zıkkım
    Cevapla
  • şeriat 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah bin türlü belani versin senin hakan pisliği
    Cevapla
  • Kat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yani zafer mazrufta değil zarfta mı? Biraz Hoca Nasreddin'in kürk hikayesine benziyor...
    Cevapla
  • Fikret 6 yıl önce Şikayet Et
    insafsız ve vatansızlar... geberene kadar korku içinde yaşarsınız inşallah
    Cevapla
  • şakir 6 yıl önce Şikayet Et
    allah sizlerğibi hayinlere o fırsatı vermedi kansız yahudü müslüman bozmaları sizin kitabınız hıristiyan aleminin elinde yerizini buldunuz sonunda ama nereye kadar o bozuk kanınız akana kadar,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle