Katar'a garip teklif! İlk kez dillendirildi

Birleşik Arap Emirlikleri'nden (BAE) üst düzey emniyet yetkilisi, 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmaktan vazgeçerse Katar'la diplomatik krizin sona ereceğini belirtti.

Katar'a garip teklif! İlk kez dillendirildi
Katar'a garip teklif! İlk kez dillendirildi
GİRİŞ 09.10.2017 18:36 GÜNCELLEME 09.10.2017 18:37
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

BAE üst düzey emniyet yetkilisi Dahi Kalfan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Eğer Dünya Kupası Katar'dan çıkarsa, Katar'la kriz sona erer" dedi.

Kalfan'ın bu açıklamasıyla Katar'ı boykot eden ülkelerden bir yetkili ilk kez, krizin sona ermesiyle turnuvayı ilişkilendirmiş oldu.

Suudi Arabistan, BAE, Mısır ve Bahreyn 5 Haziran'da, terörizmi desteklediği gerekçesiyle Katar'la diplomatik ilişkilerini kesmiş ve ambargo uygulamaya başlamıştı.
 

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 53
  • saskin 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu bunlarda akil varmi diye merak ediyorum boyle komik durumlara dusuyorlar.
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir istek yahu.Bunlar tamamen saçmalıyor.Katar bunlara ağızlarının payını vermeli.
    Cevapla
  • uskudarli 6 yıl önce Şikayet Et
    aklima gezi olaylari sonrasi gezicileri temsil edenlerin istekleri geldi , buyuk projelerin durdurulmasi gibi bu istek de buyumesi istenmeyen katari engelleme cabalari ,yaziklar olsun sizin muslumanliginiza
    Cevapla
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    o stadlari kim insaat ediyor bir bakin
    Cevapla
  • Düzceli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu aslında Katar krizinin hiçbir gerekçesinin olmadığının da bir kanıtıdır. Yani Ağababarından aldıkları emri yerine getireyim diye yaş tahtaya basmışlar ve uyandıklarında milyarlarca dolarlık silah ve kriz kucaklarındadır. Ayrıca krizi sona erdirmek için de saçma sapan mazeret bulma çabası da cabası. Hem de dünyaya rezil olarak. Emin olun Trump bunlara gülmekten kırılıyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle