Taraftar idmanı bastı! Küfürler, tepkiler...

Katalonya'da yapılan bağımsızlık referandumundan ötürü kaotik günler yaşayan İspanya'da milli futbol takımı, Arnavutluk ve İsrail maçlarının hazırlıklarına başladı.

Taraftar idmanı bastı! Küfürler, tepkiler...
Taraftar idmanı bastı! Küfürler, tepkiler...
GİRİŞ 02.10.2017 23:25 GÜNCELLEME 02.10.2017 23:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hazırlıklarını Las Rozas'ta sürdüren İspanya Milli Takımı'nın antrenmanını İspanyol taraftarlar da takip etti. Taraftarlar, Katalan yıldız Gerard Pique'yi protesto ederken hakaret ve küfürler yağdırdılar. Yabancı maddelere de maruz kalan Pique, 23 dakika sonra güvenlik eşliğinde idmanı terk etti.

Gerard Pique, İspanya'nın özerk bölgesi Katalonya'da geçtiğimiz haftasonu yapılan bağımsızlık referandumunu desteklediğini açıklamıştı. Gerekirse 2018'den itibaren İspanya Milli Takımı'nda oynamayı bırakabileceğini söyleyen Pique, uzun yıllardır yaptığı siyasal açıklamalarla gündeme geliyordu.

Katalonya takımları uzun yıllardır La Liga'da oynuyor, Katalan oyuncular ise İspanya Milli Takımı'nda forma giyiyor. La Liga yönetimi; geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Katalonya'nın bağımsızlığını ilan etmesi halinde Barcelona, Espanyol ve Girona'nın İspanya Ligi'nden ihraç edileceğini açıkladı. İspanya Milli Takımı'nda forma giyen Katalan oyuncuların ise akıbetinin ne olacağı bilinmiyor.

YORUMLAR 2
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Katalonya bağımsızlık ilan ederse İspanya'da buna kızıp Barselonay'ı kendi liginde atarsa Barselona iflas eder.
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Katalonya nın bağamsızlığına evet Ey AB peki sen ne diyorsun şu işe Sesin çıkmıyor bu aralar
    Cevapla