Futbolda şike depremi! 1 kulüp ve 4 isim!

Gazişehir Gaziantep kulübü, 3 futbolcu ve 1 yönetici; geçen sezon oynanan Manisaspor - Şanlıurfaspor maçının sonucunu etkilemeye teşebbüsten PFDK'ya sevk edildi.

Futbolda şike depremi! 1 kulüp ve 4 isim!
Futbolda şike depremi! 1 kulüp ve 4 isim!
GİRİŞ 22.09.2017 18:18 GÜNCELLEME 22.09.2017 18:42
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Gazişehir Gaziantep'i TFF 1. Lig'de geçen sezon Manisaspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan maçın sonucunu etkilemeye teşebbüs etme gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Gazişehir Gaziantep'in, TFF 1. Lig'de 14 Mayıs 2017'de oynanan Manisaspor-Şanlıurfaspor müsabakasının sonucunu etkilemeye teşebbüs etme gerekçesiyle PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

Gazişehir Gaziantep Kulübü idarecisi Nizamettin Keremoğlu ile Gaziantepsporlu futbolcu Elyasa Süme, Grandmedical Manisaspor oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı ile o dönem Manisaspor'da forma giyen Ottocool Karagümrüklü Gökhan Sazdağı'nın da aynı maçın sonucunu etkilemeye teşebbüs etmeleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya gönderildiği belirtildi.

İşte TFF Hukuk Müşavirliği'nin açıklaması:

Hukuk Müşavirliği'nce 22.09.2017 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.
1- GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL Kulübü'nün 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL Kulübü idarecisi NİZAMETTİN KEREMOĞLU'nun 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

3- GAZİANTEPSPOR Kulübü futbolcusu ABDULLAH ELYASA SÜME'nin 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

4- GRANDMEDICAL MANİSASPOR Kulübü futbolcusu İSMAİL HAKTAN ODABAŞI'nın 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

5- FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. Kulübü futbolcusu GÖKHAN SAZDAĞI'nın 14.05.2017 tarihinde oynanan MANİSASPOR-ŞANLIURFASPOR TFF 1. Lig müsabakasında "müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 56. maddesi uyarınca 22.09.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

YORUMLAR 28
  • bencan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne şikesi be futbol kanunu 2 yılda yaptık fener için 1 günde kaldırdık hala şikeden bahsediliyor şike bundan böyle serbest takımına göre muamele olmaz her şeyde adamına göre muameleyle gideriz sonra ne değişti sorarrım
    Cevapla
  • Umudum Yok 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanmıyorum ki Gazişehirspora şikeden ligden düşürülme cezası verilsin.
    Cevapla
  • gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    tff batsın her kulübe niye aynı eşit ceza verilmiyor bizans takımları böyle ceza anadolu kulüplerinede nerdeyse kapatma cezası
    Cevapla
  • afy 6 yıl önce Şikayet Et
    fener yoksa şike hiç olmamıştır
    Cevapla
  • İbo 6 yıl önce Şikayet Et
    Şanlıurfasğorumuzu hile ile düşürdüler. Adalet ancak şanlıurfasporun yerine gelmesi, şike yapanların da küme düşürülmesi ile sağlanır. Bunu bekliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle