Ronaldo şov yaptı: 5-1

Portekiz - Faroe Adaları maçında kazanan, 5-1'lik skorla Portekiz oldu.

Ronaldo şov yaptı: 5-1
Ronaldo şov yaptı: 5-1
GİRİŞ 31.08.2017 23:45 GÜNCELLEME 31.08.2017 23:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Portekiz'e galibiyeti getiren goller, 3, 29 ve 65'te Ronaldo ile 58'de Carvalho ve 85'te Oliveira'dan geldi. Faroe Adaları'nın tek sayısını 38. dakikada Baldvinsson kaydetti. Cristiano Ronaldo, milli takımda 78 gole ulaştı ve 77 golü bulunan Brezilya efsanesi Pepe'yi geride bıraktı.

Portekiz'de Beşiktaş'tan Pepe ilk 11'de maça başlarken, yedek kulübesinde yer alan Ricardo Quaresma ise 59. dakikada Joao Mario'nun yerine oyuna dahil oldu.

Bu skorun ardından Portekiz puanını 18 yaptı ve 21 puandaki İsviçre'yi takibini sürdürdü. Faroe Adaları ise 5 puanda kaldı ve Dünya Kupası şansını kaybetti.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 8. hafta mücadelesinde Portekiz deplasmanda Macaristan ile karşılaşacakken, Faroe Adaları ise evinde Andorra'yı konuk edecek.

YORUMLAR 5
  • Bilen bilir 6 yıl önce Şikayet Et
    kim ne derse desin Cristiano RONALDO Dünya,nın en iyi sporcusu ve futbolcudur şimdi RONALDO kendi ülkesi ulusal takımı ile Dünya Kupasını Şampiyon olarak kazandığı aldığı kupayı kaldırdığı an itibarıyla gelmiş geçmiş Dünya'nın ENN ENN ENN İYİ FUTBOLCUSU'dur., alabileceği bütün Şampiyonlukları kazandı yaşadı kupaları altın ayakkabı daha neler neler Karizma boy pos endam duruş yürüyüş stil ekol kull hepsi oN numara 10 yıldız helal olsun umarım bizdeki futbolcular ders çıkarmışlardır öyle Dünya Kupasını olsun Avrupa maçları olsun hemen gol atın mı ne oldum ben demiyeceksin.,DİSİPLİN DİSİPLİN DİSİPLİN.,
    Cevapla
  • Golden 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya değil Avrupa şampiyonu oldular diye biliyorum.
    Cevapla
  • Sami 6 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde Pele demek istediniz
    Cevapla
  • Mehdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Pele olacak o..
    Cevapla
  • Abdülhamid 6 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya efsanesi Pepe yi mi geçti???
    Cevapla