Valilik'ten o pankartla ilgili net açıklama!

Samsun Valiliği, Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçında tribüne alınmayan 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa' pankartı hakkında açıklama yaptı.

Valilik'ten o pankartla ilgili net açıklama!
Valilik'ten o pankartla ilgili net açıklama!
GİRİŞ 11.08.2017 16:14 GÜNCELLEME 11.08.2017 16:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İşte Valiliğin açıklaması:

06.08.2017 günü ilimiz Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan Beşiktaş A.Ş ile Atiker Konyaspor futbol takımları arasındaki müsabakada uygulanacak tedbirlerle ilgili olarak;
21.07.2017 günü gerçekleştirilen T.F.F. Toplantısında,
27.07.2017 günü gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısında,
06.08.2017 günü gerçekleştirilen Müsabaka Öncesi Eşgüdüm Toplantısında,
“Stadyum içerisinde pankart asma da dahil her türlü etkinlik için hazırlıkların 48 saat öncesinde İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlileri nezaretinde gerçekleştirilmesine, hazırlık sonrasında yapılan kontrolde değişiklik öngörülmesi halinde tüm hazırlıkların müsabakadan 24 saat önce sonlandırılmasına, bu süre sonunda yapılacak müracaatların değerlendirmeye alınmayacağına” dair alınan prensip karar gereği, müsabakaya 24 saat kaldığı andan itibaren içeriğine bakılmaksızın hiçbir pankart stadyum içerisine alınmamıştır. Bu nedenle sosyal medyada bahsi geçen “ Yaşa Mustafa Kemal Paşa” ibareli afişin içeri alınmaması ile ilgili herhangi bir kasıt söz konusu olmayıp, yukarıda belirtilen şekilde işlem yürütülmüştür. Aksi hareket edenlerin tespitine yönelik çalışmalar devam etmekte olup, haklarında adli ve idari işlem yapılacaktır.

YORUMLAR 5
  • Bjkli 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkomutan yazılı pankartın son 24 saat içinde gelmesine rağmen içeriğine bakılmaksızın iadesi söz konusu muydu?
    Cevapla
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşa mustafa Kemal paşa diyene 1 maç, ya Allah bismillah diyene 5 maç. ( bu sloganlar bir birlerine karşılık atılmıştır)
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Her Bjk li Kemalist olmak zorunda mı Bjk bir Osmanlı kuruluşu
    Cevapla
  • amedeo 6 yıl önce Şikayet Et
    çoğu gezici dostum,sizin gibiler taşrada kalıyor...
    Cevapla
  • KadıköyFB 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşa mustafa kemal paşa yaşa gerçek anlamda Atatürk sevgisimi yoksa sırf hükümet düşmanlığından dolayı Atamızı çirkin amellerine alet edip mesaj vermek içeriklimi içeri sokulmak istendi bilmiyorum ama bu davranış nekadar saçmaysa içeri alınmaması da okadar saçma kim neden korkuyor biz Atatürkü de Erdoğanıda seviyoruz bunun sınıflandırmasını yapan da en büyük haindir bu pankartı almayıp dhkpc li teröristlere destek pankartını alıyorsan adama sorarlar hesabını o pankartları açanlarda vatan hainidir
    Cevapla