Fatih Terim parkının adı değişiyor

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçelerindeki Fatih Terim Parkı'nın adının, Metin Oktay Parkı olarak değiştirileceğini duyurdu.

Fatih Terim parkının adı değişiyor
Fatih Terim parkının adı değişiyor
GİRİŞ 28.07.2017 00:42 GÜNCELLEME 28.07.2017 00:43
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Taşdelen, "AlperTasdelen06" isimli Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Mahalle sakinlerinden gelen talep doğrultusunda Fatih Terim Parkı'nın adını Metin Oktay Parkı olarak değiştiriyoruz. Taçsız Kral'a saygıyla." ifadelerine yer verdi.

Fatih Terim, dün Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi ile yaptığı görüşmenin ardından Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmıştı.

YORUMLAR 51
  • Ercan 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsa eğer hak etmediğim parayı almam desin
    Cevapla
  • EKOLL 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru ve yerinde bir karar
    Cevapla
  • bayburtlu ethem 6 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorum bazı arkadaşlar acımasız davranıyor bir insanı sevmeye bilirsiniz fakat başarılarını görmezden gelemezsiniz genç milli takıma aldığı futbolcularla bu ülkeye avrupa şampiyonluğu yaşatan ve aynı kadro dünya üçüncüsü oldu takımın başında şenol hoca vardı fakat kadro fatih terimin türk futboluna kazandırdığı futbolculardan kuruluydu gs ya uefa kupası kazandırmış bir hoca bunları dikkate almak gerek diye düşünüyorum
    Cevapla
  • EKOLL 6 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşuyorsun. Terim para mı verdi.
    Cevapla
  • Ahmet bjk 6 yıl önce Şikayet Et
    adamin adiyla 2 tane stadimiz var daha ne olsun sanki ne yapmis
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Mümkünse aldığı paralarda geri alınsın türkiye kimsenin babasının çifliği değildir. Mutlaka futbol federasyonu başkanıda kovulmalıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle