Şehit Erol Olçok'u canlandıran sürpriz isim

Cumhurbaşkanlığı'nın 15 Temmuz için hazırladığı klipte Şehir Erol Olçok'u, eski teknik direktör, futbol yorumcusu Reha Kapsal canlandırdı.

GİRİŞ 16.07.2017 11:20 GÜNCELLEME 16.07.2017 15:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eski teknik direktör ve halen yorumcu olan Reha Kapsal, Cumhurbaşkanlığı’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için özel hazırlattığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seslendirdiği klipte 1 yıl önceki hain darbe girişiminde oğlu Abdullah Tayyip’le birlikte şehit olan ünlü reklamcı Erol Olçok’u canlandırdı.

Klipte darbe girişimini otomobiliyle geçerken farkeden Kapsal, evine gidip namazını kıldıktan sonra beyaz gömleğini giyerek kendisiyle gelmek isteyen oğlu Abdullah Tayyip’i canlandıran oyuncuyla birlikte daha sonra adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değişen Boğaziçi Köprüsü’ne gidiyor.

GELİRİNİ ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLADI

Köprüde asker üniformalı teröristlere korkmadan karşı duran halkın en önünde yürüyen Olçok’u canlandıran Kapsal ve oğlu, birlikte vurulup şehit oluyor. Klibin sonunda ise Erol Olçok rolündeki Kapsal ve o gece Ankara’da darbeci general Semih Terzi’yi öldürüp darbe girişiminin seyrini değiştirdikten sonra şehit edilen Ömer Halisdemir köprüde bir araya gelip şehitlerle birlikte yürüyor.

Kariyerinde Ümit Milli Takım, Altay, Ankaragücü, Osmanlıspor, Karşıyaka gibi takımları çalıştıran, halen beINSports’ta yorumculuk yapan Reha Kapsal’ın klipten aldığı tüm geliri şehit ailelerine bağışladığı öğrenildi.

YORUMLAR 12
  • MİLLET 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk Milleti olarak bu hainliği unutmayacağız, unutturmayacağız ve bu hainlere karşı kinimiz nefretimiz hep ilk günkü gibi diri kalacak! cCc
    Cevapla
  • Yahya BAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Onların ölümünü kıskandım ALLAHIM böyle ölüm bizleride nasip eyle
    Cevapla
  • Reiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş.
    Cevapla
  • Muhammet Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Erol Bey'in bir çalışanı olmaktan, onun bu davasına hizmet etmiş olmaktan, davası uğruna ülkesi uğruna şehid olmuş birinin emeğine ortak olmaktan, büyük gurur duyuyorum. Bugün mezarında ziyaret ettik. Sanki orada yatan o değil de, biryerden gelip "Ne yapıyorsun Oğlum" diyecek gibi. Hakikatten şehid ölmez dedikleri bu olsa. Halen yaşıyor. İnanın yaşıyor...
    Cevapla
  • Ersoy21 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle